star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XI. kerület

  • 137 m²

    alapterület
  • 5

    szoba

Vételár:

134,5 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XI. kerület

  • 137 m² alapterület
  • 5 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XI. kerület

  • 137m²


Ár:

134 500 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1927
Emelet
2.
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

NAGYPOLGÁRI LAKÁS, GYÖNYÖRŰ HÁZBAN!Eladó 137nm-es, 5 szobás, erkélyes lakás a XI. kerületben, a BME szomszédságában.Az ingatlan rendkívül jó adottságú, napfényes, ablakai szépen gondozott kertre néznek.Jelenleg is lakható állapotú, de igény szerint felújítást, korszerűsítést igényel.A cirkó kazán 2005-ben került beszerelésre, valamint az összes ablakot is ekkor cserélték műanyag nyílászárókra.A lakás hivatalosan a 2. emeleten található, zárt lépcsőházból nyílik. Magasföldszint is van, ezért gyalogosan 3.emelet, lift van.Belmagasság: 3,1mHÁZA lakás a gyönyörű Mérnökök Házában található, a BME könyvtára mellett. Az U alakú, nyitott, tagolt belső udvaros épület három épületszárnya 1927-28-ban épült.Az épület teljes felújítása megtörtént, a park nagyon szépen gondozott. A ház anyagi helyzete jó, jelenleg is rendelkeznek megtakarítással.KÖRNYÉKElhelyezkedése kiváló! A közvetlen közelben a Szent Gellért tér, néhány perc sétával pedig elérhető a Gárdonyi tér, Móricz Zsigmond körtér és a Feneketlen-tó.A közlekedés hibátlan: M4-es metró, villamos- és buszjáratok.A környéken minden megtalálható, ami a mindennapi élethez szükséges. Bevásárlási lehetőségek, gyógyszertár, éttermek..Saját otthon kialakítására és befektetésre egyaránt nagyszerű lehetőség.Az egyetemek közelsége miatt könnyen kiadható (külön nyíló szobáinak köszönhetően akár szobánkénti bérbeadásra is alkalmas).A lakáshoz tartozik egy saját ~5nm-es tároló a pincében.A ház a rövidtávú bérbeadást nem tiltja.További információért, megtekintéssel kapcsolatban, keressen bizalommal.
Halász Éva
Telefon:30/4221362
ÚJ ÉPÍTÉSŰ ÉS HASZNÁLT INGATLANOK KÖZVETÍTÉSE!
Igényelje hitelét nálunk! Díjmentes hiteltanácsadás és egyedi (kamat) kedvezmény a Duna House ügyfelei részére, a banki kamatoknál kedvezőbb feltételekkel!
Hívjon bizalommal - a Duna House kínálatában megtalálható valamennyi ingatlannal kapcsolatban örömmel állok rendelkezésére a hét bármely napján!

Referencia szám: LK076015


Elhelyezkedés

Budapest, XI. kerület, Budafoki út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6578664


+36 30

Ingatlannet kód: NET6578664


Az általad megtekintett eladó Budapest, XI. kerületi (Budafoki út) téglalakás 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 30 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 137 m². További jellemzői: az építés éve 1927, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A téglalakás ára 134,5 millió Ft, négyzetméter ára 981 752 Ft, ami a Budapest, XI. kerületi átlaghoz képest 23%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Halász Györgyné referens a Csillaghegy irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6578664. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XI. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.