star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XI. kerület

  • 90 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

158 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XI. kerület

  • 90 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XI. kerület

  • 90m²


Ár:

158 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2008
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
házközponti egyedi mérővel
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Ritka lehetőség a XI. kerületben!!!

Eladóvá vált, egy 2008-ban épített társasház földszinti, kertkapcsolatos, remek elosztással rendelkező lakása.

Az ingatlan 90 nm+100 nm saját kerttel, terasszal rendelkezik. A lakásban jelenleg 3 hálószoba, egy tágas, amerikai konyhás nappali, külön wc + fürdőszoba van kialakítva. Igény szerint a falak és a tartó oszlopok adottsága miatt, szükség szerint még 1 különálló hálószoba is kialakítható, így akár 4 db hálószoba rendelkezésre állhat. A fényképek között megtalálható az eredeti műszaki alaprajz is.

Minden helység ablakos és világos. A teraszok fedettek és állítható napernyőkkel vannak ellátva. Jelenleg műfű van lefektetve a kertben, de igény szerint füvesíthető, hiszen az öntözőrendszer ki van építve. A kert egyik végében, saját virágos sarok lett kialakítva, amely egyedi lehetőség a környéken.

Az épület szigetelt, a társasház rendezett és összetartó. A lakáshoz 2 db gépkocsibeálló, valamint 2 db tároló is megvásárolható igény szerint. A teremgarázshelyekről a ki és beállás a jó elhelyezkedés miatt egyszerű.

A lakás nagyon csendes, a privát kert pedig alkalmas lehet összejövetelek rendezésére, vagy akár állat tartására is. A tulajdonosok tökéletesen figyeltek az ingatlan állagára, így akár egy tisztasági festést követően költözhető állapotú lesz a lakás.

Tömegközlekedése kiváló, mert a Tétényi úton közlekedő autóbuszok 1 perc sétával elérhetőek, de akár a Bikás park ( 4-es metró, 1-es villamos) 5 perc sétával elérhető. A Fehérvári úton közlekedő számos villamosjárat megállója 2 percre található.

Amennyiben a hirdetés és a képek alapján szeretné megtekinteni a lakást, keressenek minket bizalommal.


Elhelyezkedés

Budapest, XI. kerület, Zsombor utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6612221


+36 70

Ingatlannet kód: NET6612221


Az általad megtekintett eladó Budapest, XI. kerületi (Zsombor utca) téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és félszoba). A téglalakásról 24 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 90 m². További jellemzői: az építés éve 2008, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa házközponti egyedi mérővel. Parkolási lehetőség: parkoló. A téglalakás ára 158 millió Ft, négyzetméter ára 1 755 556 Ft, ami a Budapest, XI. kerületi átlaghoz képest 27%-kal magasabb. Az ingatlant Master Casa Kft. referens a TECNOCASA irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6612221. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XI. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.