star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XI. kerület

  • 121 m²

    alapterület
  • 5

    szoba

Vételár:

199 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XI. kerület

  • 121 m² alapterület
  • 5 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XI. kerület

  • 121m²


Ár:

199 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1978
Emelet
1.
Szobák száma
5
Fűtés
egyéb
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Megvételre Kínálok Sasadon Egy Teljeskörűen Felújított, 121 M2-Es, 5 Szobás, Dupla ERKÉLYEs, NAPFÉNYEs, CSENDEs, Jó Elosztású Lakást, Kocsibeállóval, Tárolóval!

Rendkívül frekventált, de mégis zöldes, csendes környéken található, egy 2 emeletes, 3 lakásos, 1978-ban épült tégla építésű társasház 1. emeletén.
Keleti, déli és nyugati fekvésének köszönhetően mondhatni egész nap szép napfényes, világos. Négy irányba néz.

Az ingatlan egy teljeskörű felújításon esik át jelenleg, az összes villany, víz, csatorna vezetékeket kicserélték, hőszivattyús fűtésrendszert (Polar 12 kW) építettek ki padlófűtéssel. 15 kw-os napelem rendszer kerül fel Huawei Inverterrel + H-Tarifa. (Napelem Panelek Jinko 420w) Műanyag nyílászáró található mindenhol. Az aljzat beton Estrich betonnal lett kiöntve, laminált padló, illetve burkolatok még választhatóak (8 mm vastagságban). A fürdőszobai burkolatok már megvannak, erről a helyiségről látványterv készült. Falakat többszörösen gletteltek és csiszolták. Nappalija 30,8 m2, legnagyobb szobája 21 m2, van egy 16 és egy 14 m2-es szobája, valamint a legkisebb 8,7 m2. Dupla erkélye van az utca és a kert irányába, ezek 16 és 9 m2-esek. A korlát és az üvegezés még vár magára.

Tartozik a lakáshoz egy közös kis tároló helyiség, illetve + 6 millió forint a kocsibeálló.
A kert osztatlan közös tulajdon.
Jelenleg zajlik a társasház homlokzati szigetelése (12 cm).

Per és tehermentes az ingatlan, egy tulajdonosa van és megállapodás szerint birtokba vehető!
Az ingatlan befejezése nem vesz igénybe több időt 1-2 hónapnál.

Szuper elhelyezkedésének köszönhetően kiváló a tömegközlekedés a környéken, sétálva elérhető számos busz és néhány megállóra a 4-es metró. A közelben megtalálható az Eleven Center, Lidl, Aldi, piac, iskola, óvoda, park, játszótér, élelmiszerboltok, edzőterem, bank, étterem, üzletek, posta, gyógyszertár, stb. minden amire szüksége van!

Felkeltettem az érdeklődését és egy jó elosztású, mondhatni új építésű, értékálló lakást szeretne vásárolni, frekventált, de mégis zöldes, csendes környéken?!
Hívjon bizalommal, akár hétvégén is!

Irányára 199 + 6 Millió Forint!

A környékről:

Frekventált, zöldövezeti, csendes


Helyiségek

Konyha
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva
Erkély
nincs megadva

Elhelyezkedés

Budapest, XI. kerület, Sasad csendes utcája


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6621390


Balla Ingatlan - XI. és XXII. kerület

Balla Ingatlan - XI. és XXII. kerület

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6621390

Balla Ingatlan - XI. és XXII. kerület

Balla Ingatlan - XI. és XXII. kerület

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Budapest, XI. kerületi (Sasad csendes utcája) téglalakás 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 24 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 121 m². További jellemzői: az építés éve 1978, a fűtés típusa egyéb. A téglalakás ára 199 millió Ft, négyzetméter ára 1 644 628 Ft, ami a Budapest, XI. kerületi átlaghoz képest 22%-kal magasabb. Az ingatlant Oszter Károly referens a Balla Ingatlan - XI. és XXII. kerület irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6621390. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XI. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.