star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XI. kerület

  • 66 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

106,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XI. kerület

  • 66 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XI. kerület

  • 66m²


Ár:

106 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2018
Emelet
1.
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
központi egyedi mérővel
Lift
nincs

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

INGATLAN HELYSZÍNE:
Az ingatlan a XI. kerületben, Kelenföld déli részén helyezkedik el, a Szerémi úttól nem messze egy új építésű lakóparkban. Az Bolero lakópark már szinte teljesen átadott, beköltözött. A környéket jó tömegközlekedés (a Budafoki úton közlekedő 33-as és 133E buszok, a Hengermalom utcában közlekedő 1-es villamos) és infrastruktúra jellemzi. A közelben található számos bevásárlási lehetőség (Újbuda Center Bevásárlóközpont, Elevenpark, TESCO, Aldi), de Újbuda központja, így az Allee, Fehérvári úti piac vagy a Savoya park is hamar megközelíthető. Autóval mind a belváros, mind az M1-M7 autópálya könnyen és gyorsan elérhető. A közeli Bikás-park vagy Kopaszi-gát, uszoda vagy jégpálya igazi kikapcsolódási lehetőséget teremt a környéken élők számára.
ÉPÜLET JELLEMZŐI:
A Siskin cégcsoport már több száz családot juttatott színvonalas otthonhoz és céljuk, hogy a minőségi munkavégzés, valamint az ügyfelek igényeit szem előtt tartó kivitelezés meghozza gyümölcsét. A lakás a Budai Bolero lakóparkban található, melynek magyar beruházójának korábbi referenciamunkái a Kondorosi lakónegyed és a Szépilona lakópark. 20 éves beruházói tapasztalattal kezdték el az építkezést. Ez a ház 2018-ban került átadásra. Az épület földszint plusz kilenc emeletes, szintenként hat, összesen pedig 54 lakás található benne. Az itt lakók biztonságát és kényelmét kaputelefon, 24 órás portaszolgálat, bekamerázott lépcsőház és garázsbejárat biztosítja. A lakóparkban a távközlési szolgáltatást a Vodafone biztosítja. Az épület körül füves, bokros, fás terület került kialakításra, továbbá a ház mellett saját játszótér is várja a gyerekeket és kikapcsolódni vágyó szüleiket, de szabadtéri edzőrész is rendelkezésre áll.
LAKÁS JELLEMZŐI:
Az eladásra kínált ingatlan az épület első emeletén található. A lépcsőházból nyíló zárt folyosóról megközelíthető. A külső nyílászárók 3-rétegű, argon gáz töltésű, low-E bevonattal ellátott üvegezésű, műanyag tokszerkezetű ablakok. A határoló szerkezetek már megfelelnek a 2020-tól érvényes hővédelmi előírásoknak is.
A hét ponton záródó, acélmerevítéses, faburkolattal ellátott, kiváló hangszigetelésű bejárati ajtón belépve az előtérbe érkezünk, mely egy légtérben helyezkedik el a konyhával, nappalival, étkezővel. A nappaliból léphetünk ki a kiválóan használható, nagyméretű teraszra, amely előtt még egy ~10nm nagyságú zöldterület is tartozik a lakáshoz. Az étkezőből nyílik az egyik háló és a közlekedő, amelyből a WC-be, fürdőbe és két hálóba is bemehetünk. A lakás minden helyisége nagyon jól használható, berendezhető.
LAKÁS MÉRETEI:
A lakás alapterülete 66nm, amelyet növel a 37nm nagyságú terasz+zöld. A nappali a konyha- és étkezőrésszel 26,4nm, a hálók 10,79nm, 8,27nm és 8,18nm nagyságúak.
Belmagasság: 2,65m.
MŰSZAKI FELSZERELTSÉGE:
A fűtést és a meleg vizet kiemelkedően gazdaságos kondenzációs házközponti gázkazán biztosítja egyedi mérés alapján. Az elhasznált víz mennyiségének mérésére külön hideg és melegvízóra került felszerelésre. A lakásban programozható szobatermosztátot szereltek fel, amellyel beállítható a kívánt hőmérséklet. A szobákban radiátorok, a fürdőszobában törölközőszárítós radiátor szolgáltatja a meleget. Minden lakáshoz külön hőmennyiségmérő tartozik, amely a vízórákkal és a villanyórával együtt a folyosókon lévő zárható szekrényekben található. A riasztórendszer kiépített. A nyitható nyílászárókon szúnyogháló és mindegyiken redőny található.
PARKOLÁS:
Az utcában a parkolás fizetős övezetben lehetséges, kerületi bejelentett lakosoknak kedvezményesen. A ház előtti utca magánút, hely mindig bőven található benne. Ezeken kívül a lakással együtt megvehető egy teremgarázshely 9,5MFt-ért.
TÁROLÓ:
A teremgarázs szintjén a lakással együtt megvehető egy ~3nm nagyságú tároló helyiség is, amely ára 1,5MFt.
KÖLTSÉGEK:
A lakás közös költsége 18eFt/hó, amely tartalmazza az egyedileg mért fűtés költségét is. A többi költség is az egyedi igények szerint alakul.

A lakás irányára: 106,9 MFt
--
Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson Budai ingatlanjaink közül!


Elhelyezkedés

Budapest, XI. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6633706


+36 70

Ingatlannet kód: NET6633706


Az általad megtekintett eladó Budapest, XI. kerületi téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 66 m². További jellemzői: az építés éve 2018, a fűtés típusa központi egyedi mérővel. A téglalakás ára 106,9 millió Ft, négyzetméter ára 1 619 697 Ft, ami a Budapest, XI. kerületi átlaghoz képest 21%-kal magasabb. Az ingatlant dr. Hannig Éva referens a dr. Hannig Éva irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6633706. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XI. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.