star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XI. kerület

  • 57 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

60 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XI. kerület

  • 57 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XI. kerület

  • 57m²


Ár:

60 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
félemelet
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
átlagos
Lift
nincs

Az ingatlanról:

INGATLAN HELYSZÍNE:
Az ingatlan a XI. kerületben Sasad alsóbb, de csendes részén található, kellemes zöld környezetben. A környék közlekedése és tömegközlekedése, infrastruktúrája kiváló. Gépkocsival könnyen megközelíthető, de a közeli Sasadi úton, vagy a Budaörsi úton számos buszjárat közlekedik, mellyel vagy Újbuda központjához, így az M4 végállomásához vagy Dél-Buda fő csomópontjaihoz érhetünk, de a Széll Kálmán térhez is közvetlen csatlakozásunk van. A közeli Gazdagréti lakótelepen pedig minden üzlet és szolgáltatás a rendelkezésünkre áll. Az M1-M7 autópálya gyors megközelíthetőséget biztosít a budaörsi bevásárlóközpontokhoz (Tesco, Auchan, Kika, Praktiker, IKEA). Az itt lakók kikapcsolódását parkok, játszóterek segíti. A környék tiszta, jó levegőjű, rövidebb-hosszabb sétákra kiválóan alkalmas.
ÉPÜLET JELLEMZŐI:
Az 1962-63-ban egy 861nm nagyságú telken épült lapostetős téglaház két lakószintjén összesen négy, egymással megegyező méretű lakás helyezkedik el, melyek a lépcsőházból megközelíthetők. A ház jól karbantartott, a hozzá tartozó kertet a lakók egymás közt megosztva használják. A legutóbbi nagyobb felújítás 2016-ban történt, melynek során az épület 10cm szigetelést kapott, színezték, felújították a tető szigetelését, új járdát építettek a ház köré.
LAKÁS JELLEMZŐI:
Az eladásra kínált lakás a ház alsó lakószintjén helyezkedik el félemeleti magasságban, jó állapotú, akár azonnal is lakható. Mai formáját ~13 éve érte el, amikor mostani beosztása is kialakult, valamint megújultak az ablakok, a fűtésrendszer. Ekkor készült a beépített konyha is. A nappali melegburkolatú részén parafa borítás készült, amelyre 2021. elején lamináltpadló került.
A lakásba a bejárati ajtón belépve az előtérbe érünk, amely egy légtérben található a bejárattól balra található amerikai konyhás nappalival. Az előtér másik oldalán nyílik a szoba, míg szemben a fürdő. Mind a szobában, mind a fürdőben eredeti fa beépített szekrények segítik a rend fenntartását.
A lakás minden ablaka kellemes, zöld területre, a ház kertjére néz. A helyiségek jól berendezhetők, kényelmes életteret biztosítanak.
A lakás akár kiváló otthon lehet, akár befektetésnek is ideális, jelenleg is bérlet útján van hasznosítva. A szomszédos lakás is eladó, kényelmes egybenyitási lehetőséggel.
LAKÁS MÉRETEI:
A lakás 57nm, a nappali a konyharésszel 26,5nm, a szoba 19nm nagyságú.
Belmagasság: 2,85 m
MŰSZAKI FELSZERELTSÉGE:
A fűtést kombi cirkókazán biztosítja a meleg vízzel egyetemben. Az ablakokon redőny található, valamint 2022-ben szerelt, esztétikus rács is vigyáz a biztonságra.
PARKOLÁS:
A ház előtti közterületen minden napszakban kényelmes lehetőség adott a parkolásra. Igény esetén a ház kertjében kialakított kétállásos, szerelőaknás garázs (~40nm), valamint iroda, műhely céljára használható épületrész (~40nm) kizárólagos használati joga is megvehető 3MFt vételárért.
KÖLTSÉGEK:
A közös költség összege 5.500,- Ft, ami a szemétszállítás díját és felújítási alapot tartalmaz. A víz- és csatornadíj, valamint a lépcsőházi közös világítás díja az aktuális számlák alapján negyedeléssel kerül megfizetésre. A fűtés költsége a jelenlegi igények mellett ~8.500,- forint havi átalányban, míg az áramfogyasztás ~5.300,- így mindkettő bőven a csökkentett kedvezményes értékek alatt marad.
TÁROLÓ:
A lakáshoz tartozik egy saját kb. 3nm nagyságú tároló az épület aljában, amely száraz és jól használható.
Irányára: 60MFt
Lotus House azonosító: 2159
--
Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson Budai ingatlanjaink közül!


Elhelyezkedés

Budapest, XI. kerület, Előpatak utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6641902


+36 70

Ingatlannet kód: NET6641902


Az általad megtekintett eladó Budapest, XI. kerületi (Előpatak utca) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 57 m². A téglalakás ára 60 millió Ft, négyzetméter ára 1 052 632 Ft, ami a Budapest, XI. kerületi átlaghoz képest 17%-kal alacsonyabb. Az ingatlant dr. Hannig Éva referens a dr. Hannig Éva irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6641902. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XI. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.