star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XI. kerület

  • 114 m²

    alapterület
  • 5

    szoba

Vételár:

120 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XI. kerület

  • 114 m² alapterület
  • 5 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XI. kerület

  • 114m²


Ár:

120 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
félemelet
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
átlagos
Lift
nincs

Az ingatlanról:

INGATLAN HELYSZÍNE:
Az ingatlan a XI. kerületben Sasad alsóbb, de csendes részén található, kellemes zöld környezetben. A környék közlekedése és tömegközlekedése, infrastruktúrája kiváló. Gépkocsival könnyen megközelíthető, de a közeli Sasadi úton, vagy a Budaörsi úton számos buszjárat közlekedik, mellyel vagy Újbuda központjához, így az M4 végállomásához vagy Dél-Buda fő csomópontjaihoz érhetünk, de a Széll Kálmán térhez is közvetlen csatlakozásunk van. A közeli Gazdagréti lakótelepen pedig minden üzlet és szolgáltatás a rendelkezésünkre áll. Az M1-M7 autópálya gyors megközelíthetőséget biztosít a budaörsi bevásárlóközpontokhoz (Tesco, Auchan, Kika, Praktiker, IKEA). Az itt lakók kikapcsolódását parkok, játszóterek segíti. A környék tiszta, jó levegőjű, rövidebb-hosszabb sétákra kiválóan alkalmas.
ÉPÜLET JELLEMZŐI:
Az 1962-63-ban egy 861nm nagyságú telken épült lapostetős téglaház két lakószintjén összesen négy, egymással megegyező méretű lakás helyezkedik el, melyek a lépcsőházból megközelíthetők. A ház jól karbantartott, a hozzá tartozó kertet a lakók egymás közt megosztva használják. A legutóbbi nagyobb felújítás 2016-ban történt, melynek során az épület 10cm szigetelést kapott, színezték, felújították a tető szigetelését, új járdát építettek a ház köré.
LAKÁS JELLEMZŐI:
Az eladásra kínált ingatlan egymás mellett elhelyezkedő két lakás a ház alsó lakószintjén félemeleti magasságban, jó állapotú, akár azonnal is lakható. Mai formáját mindkettő ~13 éve érte el, amikor megújultak az ablakok, a fűtésrendszer, az egyikben amerikai konyhás nappali készült. Ekkor készültek a beépített konyhák is. A szobákban parketta található, illetve az egyik lakásban a melegburkolat eredetileg parafa volt, amire 2021. elején került laminált padló.
Jelenleg az egyik lakásba a bejárati ajtón belépve az előtérbe érünk, amely gyakorlatilag egy légtérben található a bejárattól jobbra található konyhával. Ugyancsak jobbra nyílik a szoba, míg balra a nagyobb szoba, szemben a fürdő.
Míg a másik lakásba a bejárati ajtón belépve az előtérbe érünk, amely egy légtérben található a bejárattól balra található amerikai konyhás nappalival. Az előtér másik oldalán nyílik a szoba, míg szemben a fürdő. Mind a szobában, mind a fürdőben eredeti fa beépített szekrények segítik a rend fenntartását.
Az ingatlan minden ablaka kellemes, zöld területre, a ház kertjére néz. A helyiségek jól berendezhetők, kényelmes életteret biztosítanak. Összenyitásuk több formában is megoldható, a helyiségek funkciója változtatható. Egy lehetőség látható az alaprajzon.
Az ingatlan kiváló otthonnak egyben vagy külön, illetve könnyen ki is adhatók, ha a vásárlás befektetési céllal történik.
LAKÁS MÉRETEI:
Az ingatlan egyben 114nm, minimális átalakítás után nappali a konyharésszel 26,5nm, a szobák 19nm, 19nm és 14,9nm és 10,7nm nagyságúak.
Belmagasság: 2,85 m
MŰSZAKI FELSZERELTSÉGE:
A fűtést kombi cirkókazán biztosítja mind a két lakásban a meleg vízzel egyetemben azzal, hogy az egyikben lehetőség van a melegvíz használatára éjszakai árammal működő villanybojlerrel is. Az ablakokon redőny található, valamint 2022-ben szerelt, esztétikus rács is vigyáz a biztonságra.
PARKOLÁS:
A ház előtti közterületen minden napszakban kényelmes lehetőség adott a parkolásra. A ház kertjében kialakított kétállásos, szerelőaknás garázs (~40nm), valamint iroda, műhely céljára használható épületrész (~40nm) kizárólagos használati joga is tartozik az ingatlanhoz, amelyek vételára 3MFt. Ezek az építmények el is bonthatók, a terület saját használatra akár kertként igénybe vehető.
KÖLTSÉGEK:
A közös költség összege egyben 11.000,- Ft, ami a szemétszállítás díját és felújítási alapot tartalmazza. A víz- és csatornadíj, valamint a lépcsőházi közös világítás díja az aktuális számlák alapján kerül megfizetésre, melynek fele terheli az ingatlant. A fűtés költsége a jelenlegi igények mellett a két órára tekintettel egyenként ~8.500,- forint havi átalányban, míg az áramfogyasztás a két óra és az éjszakai áram figyelembevételével szintén bőven a csökkentett kedvezményes értékek alatt marad.
TÁROLÓ:
Az ingatlanhoz két saját, egyenként kb. 3nm nagyságú tároló tartozik az épület aljában, amelyek szárazak és jól használhatók.
Az ingatlan irányára: 120MFt + a garázs és a műhely kizárólagos használati joga 3MFt
Lotus House azonosító: 2160
--
Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson Budai ingatlanjaink közül!


Elhelyezkedés

Budapest, XI. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6641906


+36 70

Ingatlannet kód: NET6641906


Az általad megtekintett eladó Budapest, XI. kerületi téglalakás 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 114 m². A téglalakás ára 120 millió Ft, négyzetméter ára 1 052 632 Ft, ami a Budapest, XI. kerületi átlaghoz képest 17%-kal alacsonyabb. Az ingatlant dr. Hannig Éva referens a dr. Hannig Éva irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6641906. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XI. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.