star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XI. kerület

  • 58 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

149,99 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XI. kerület

  • 58 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XI. kerület

  • 58m²


Ár:

149 990 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2018
Emelet
földszint
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
házközponti egyedi mérővel
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Külföldre költözés miatt, eladó a XI. kerület dinamikusan fejlődő kertvárosi részén, Spanyolréten, egy saját részre frissen felújított luxus lakás, igény szerint prémium berendezéssel együtt. Felsőkategóriás AEG és Elektrolux gépekkel, minőségi olasz burkolatokkal, prémium belga vinyl padlóval azonnal költözhető.
Családosoknak, pároknak és kisállatosaknak kiváló, de befektetésre is tökéletesen alkalmas. A lakásnak remek az elrendezése a tágas terek miatt. 2 teljesértékű szoba és egy 33 nm-es amerikai konyhás nappalival, bárkinek kényelmes életteret biztosít. 16 nm kertkapcsolatos teraszával igazi kuriózum. Saroklakás lévén a sok ablak fényessé teszi a szobákat, és egy falszomszéddal igazán csendes környezetet, míg a gyönyörűen karbantartott kert nagy térérzetet biztosít. Rendezett és összetartó lakóközösség, folyamatosan karbantartja a házat. Csendes, mégis karnyújtásnyira van a várostól.
A lakáshoz egy 10 nm-es tároló is tartozik.

Kérdéseivel, megtekintési időpontért hívjon bizalommal!


Elhelyezkedés

Budapest, XI. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6648919


Könczölné Nagy Veronika Ágnes

Könczölné Nagy Veronika Ágnes

Ingatlanreferens további ingatlanjai
XI. kerület - Bicskei utca

XI. kerület - Bicskei utca

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6648919

Könczölné Nagy Veronika Ágnes

Könczölné Nagy Veronika Ágnes

Ingatlanreferens további ingatlanjai
XI. kerület - Bicskei utca

XI. kerület - Bicskei utca

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Budapest, XI. kerületi téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 26 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 58 m². További jellemzői: az építés éve 2018, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa házközponti egyedi mérővel. Parkolási lehetőség: parkoló. A téglalakás ára 149,99 millió Ft, négyzetméter ára 2 586 034 Ft, ami a Budapest, XI. kerületi átlaghoz képest 50%-kal magasabb. Az ingatlant Könczölné Nagy Veronika Ágnes referens a XI. kerület - Bicskei utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6648919. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XI. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.