star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XI. kerület

  • 55 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

76,99 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XI. kerület

  • 55 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XI. kerület

  • 55m²


Ár:

76 990 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2006
Emelet
2.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
elektromos
Parkolás
parkolóház
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Budapest XI. kerületének egyik legszebb zöldövezeti részén, a Tóváros Lakóparkban eladó egy 2006-ben épült, 4 szintes, liftes társasház 2.emeletén, 12 négyzetméteres erkéllyel rendelkező 2 szobás, tágas, hangulatos, világos otthon.

A társasház a Kőérberek-Tóváros lakóparkban található a Sport11 sportközpont és strand, valamint a Kánai tó és a Kamaraerdő szomszédságában. Környezete kimondottan igényes, rendezett, a környék csendes, nyugodt, zöld. A társasházban nagyszerű a közös képviselet, folyamatos a karbantartás és a kertgondozás.

Kiváló a tömegközlekedés: a 187- es busz és a 41- es villamos megállója 2-3 perc sétával megközelíthető, mindkét járat útvonalán szerepelnek a budai-, illetve a pesti főbb csomópontok. A Lakópark az M7- es és az M0- ás autópályák mellett található, amely megkönnyíti az autós közlekedést.

A Lakóparkban, illetve annak közvetlen közelében SPAR, pékség, gyógyszertár, drogéria, orvosi rendelő is található. Pár perc autóútra pedig a budaörsi TESCO, Auchan, IKEA stb. nagyáruházak helyezkednek el.

PARKOLÁS
Az ingatlanhoz teremgarázs hely tartozik , melynek ára 7.000.000 forint. Ezen kívül ingyenes parkolási övezetben helyezkedik el a lakás.

A LAKÁS
-Nappali + hálószobás
-Délnyugati fekvésű, napfényes, jó állapotú lakás
-A fűtés és hűtés a lakópark saját hőközpontjából fan coil rendszerrel biztosított
-A lakáshoz tartozó tároló ára 1.000.000 forint
-Jelenleg bérlők lakják, akik 1 hónapon belül kiköltöznek az adásvételi szerződést követően.

Amennyiben Ön egy igényes, békés, nyugodt környezetben szeretne lakást vásárolni hívjon bizalommal!

#zöldkörnyezet #nagyerkély #nyugodt #duplapanoráma #városavárosban


Elhelyezkedés

Budapest, XI. kerület, Tóberek utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6649125


XI. kerület - Bicskei utca

XI. kerület - Bicskei utca

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6649125

XI. kerület - Bicskei utca

XI. kerület - Bicskei utca

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Budapest, XI. kerületi (Tóberek utca) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 55 m². További jellemzői: az építés éve 2006, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa elektromos. Parkolási lehetőség: parkolóház. A téglalakás ára 76,99 millió Ft, négyzetméter ára 1 399 818 Ft, ami a Budapest, XI. kerületi átlaghoz képest 8%-kal magasabb. Az ingatlant Endrei Nikoletta referens a XI. kerület - Bicskei utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6649125. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XI. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.