star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XI. kerület

  • 49 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

69,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XI. kerület

  • 49 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XI. kerület

  • 49m²


Ár:

69 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2018
Emelet
1.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
egyéb
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Eladó 11. kerületi ÚJSZERŰ és hibátlan állapotú, 53 m2 lakóterű (49 m2+8 m2 terasz), 1. emeleti, nappali+1 hálószobás fiatalos, tehermentes téglalakás AUTÓBEÁLLÓVAL a Savoya Park melletti Savoya Házban. Elrendezése a mai igényeknek megfelelően amerikai konyhás nappali, tágas hálószoba, fürdőszoba (WC-vel) és kényelmes nyugati tájolású terasz, ahová a nappaliból és a hálószobából is ki lehet lépni. A gépesített konyha, a háló-és előszoba beépített gardróbszekrényei benne vannak az árban.A lakás fűtése, hűtése és melegvíz ellátása a legkorszerűbb hőszivattyús hűtő-fűtő rendszerrel történik. Radiátorok nélkül, padlófűtés-hűtéssel télen-nyáron optimális hőfok biztosítható. Rezsitakarékos lakás. A 26e Ft-os közös költségbe a fűtés, hűtés, hideg-melegvíz díja is beletartozik. Minden ablak szúnyoghálós, programozható elektromos alumínium redőnnyel van ellátva. Csendes lakás, ablakai a dunai oldal felé néznek. A Savoya Házban elektronikus beléptető rendszer őrzi a lakók nyugalmát, de a lakás biztonságát külön riasztó rendszer is védi.Az ingatlan részét képezi 1 kültéri parkolóhely, ami kötelezően megvásárolandó (3 M Ft).A közeli Duna-parton szabadidő park, játszótér, kültéri edzőpark ad kikapcsolódási lehetőséget. A társasháztól 5 perc sétára található a Savoya Park. Tömegközlekedés a 17,48-as villamosokkal és a 142, 158, 241, 250, 251 buszokkal a közeli megállókból lehetséges. A budafoki vasútállomás és az M0 autópálya 10 percen belül elérhető.

69900000 Ft

Referencia szám: LK087673


Elhelyezkedés

Budapest, XI. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6650361


+36 30

Ingatlannet kód: NET6650361


Az általad megtekintett eladó Budapest, XI. kerületi téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 49 m². További jellemzői: az építés éve 2018, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. A téglalakás ára 69,9 millió Ft, négyzetméter ára 1 426 531 Ft, ami a Budapest, XI. kerületi átlaghoz képest 10%-kal magasabb. Az ingatlant Berényi Adrienn referens az Istenhegyi út irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6650361. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XI. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.