star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XI. kerület

  • 38 m²

    alapterület
  • 1

    szoba

Vételár:

46,99 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XI. kerület

  • 38 m² alapterület
  • 1 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XI. kerület

  • 38m²


Ár:

46 990 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1960
Emelet
2.
Szobák száma
1
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
távfűtés
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Tökéletes befektetés az Alleetól pár percre, liftes házban!(for English, please scroll down!)Akár bérlővel együtt megvásárolhatómost ez az egy szobás + hallos, külön konyhás lakás! A lakás 2 szobás, amerikai konyhás otthonná alakítható! (átalakítási javaslat a képek között megtalálható!)A lakás felújításakor a szoba és a hall közötti falat úgy helyezték el, hogy pont megfelezze a két helyiség területét, így a hall akár szobaként, akár étkezőként vagy irodának is tökéletesen hasznosítható, de igény esetén ez a fal ismét áthelyezhető vagy akár elbontható!A szoba a Bocskaira néz, tehát nem az a tipikus madárcsicsergős lakás, viszont cserébe D-i tájolású és ragyogóan világos! Nem beszélve a hátsó kertről, ahol viszont csendes, nyugodt környezetben pihenhetünk vagy akár sütögethetünk!A lokáció és a közlekedés parádés! A Bocskai út elején, az Allee bevásárló központ pár percre, mellette az SZTK-val és a piaccal, így a bevásárlás lesz a legkisebb problémája az életben, de a közlekedéssel sem lesz problémája! Buszok, villamosok, 4-es metró séta távolságra!!Parkolás a lakók számára díjmentes az utcán, de az Allee mélygarázsa sincs messze, mint ahogy már említettem...Amennyiben felkeltettem az érdeklődését, kérem, keressen bizalommal!Perfect investment a few minutes from the Allee mall, in a building with an elevator!This one-room + hall apartment with a separate kitchen can now be purchased together with a tenant!The apartment can be converted into a 2-room home with an American kitchen! (suggestions for conversion can be found in the pictures!)During the renovation of the apartment, the wall between the room and the hall was placed in such a way that it halves the area of ​​the two rooms, so the hall can be perfectly used either as a room, a dining room or an office, but if needed, this wall can be moved again or even dismantled!The room overlooks the Bocskai, so its not the typical apartment with chirping birds, but instead it has a D-orientation and is brilliantly bright! Not to mention the back garden, where you can relax or even grill in a quiet, peaceful environment!The location and transport are great! At the beginning of Bocskai út, the Allee shopping center is a few minutes away, with SZTK and the market next to it, so shopping will be the least of your problems in life, but you wont have any problems with transportation either! Buses, trams, metro line 4 within walking distance!!Parking for residents is free on the street, but the Allee underground car park is not far away, as I already mentioned...If I have piqued your interest, please feel free to contact me!

46990000 Ft

Referencia szám: LK082997


Elhelyezkedés

Budapest, XI. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6650395


+36 30

Ingatlannet kód: NET6650395


Az általad megtekintett eladó Budapest, XI. kerületi téglalakás 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 26 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 38 m². További jellemzői: az építés éve 1960, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa távfűtés. A téglalakás ára 46,99 millió Ft, négyzetméter ára 1 236 579 Ft, ami a Budapest, XI. kerületi átlaghoz képest 3%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Berényi Adrienn referens az Istenhegyi út irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6650395. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XI. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.