star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XI. kerület

  • 120 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

155 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XI. kerület

  • 120 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XI. kerület

  • 120m²


Ár:

155 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1930
Emelet
földszint
Szobák száma
4 (3 + 1)
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
gáz (egyedi)
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

IRODÁNAK, RENDELŐNEK IDEÁLIS VÁLASZTÁS PAZAR LOKÁCIÓVAL!Eladó a Feneketlen-tó vonzáskörzetében egy 120 nm-es, 3,5 szobás teljeskörűen és gyönyörűen felújított, sok extrával rendelkező lakás!Az ingatlan teljeskörű és VALÓBAN MINŐSÉGI felújítása az elmúlt években történt, ami érintette a teljes műszaki tartalmat (fűtés, elektromos és víz hálózat) valamint lényeges szempont volt, hogy iroda és rendelő számára is kényelmesen használható legyen az ingatlan.Az elektromos vezetékek újrahúzásánál olyan hálózatot alakítottak ki, amely akár 9 munkaállomás működését is lehetővé teszi. A számos konnektor mellett, minden szobában találunk vezetékes internetet, tv kiállást és hideg-meleg vízvételi lehetőséget. A riasztó belső héjvédelemmel, széfvédelemmel és kialakított kamerarendszerrel biztosítja a lakás védelmét.Padlófűtés biztosítja az egyenletes meleg érzetet, amelyet egy új kondenzációs kazán táplál. A téli hónapok mellett gondoltak a nyári hónapokra is, és a négy legnagyobb helyiségbe klímaberendezést telepítettek.Az enteriőr kialakításánál egy belső építész tervei valósultak meg. A hallban egy látványos kandalló kapott helyet, amely étkezőként és/vagy recepció/váróként is funkcionálhat. A gondosan kialakított mennyezeten elegáns csillárok és spot lámpák függeszkednek és látnak el bennünket fénnyel. A falban meghúzódó további vezetékek lehetővé teszik a szekrényvilágítást. A magas minőségű és nagy kopás állóságú PVC melegburkolat a fűtési időszakon kívül is kellemes meleg hatást/érzetet kelt.Az ablakokat fából készült dupla rétegű hang és hőszigetelt nyílászárókra cserélték, kiegészítve elektromos redőnyökkel és belső nyílászárókkal. A bejárati ajtó a legmagasabb fokozatú biztonsági ajtó elektromos zárral.A padlózat, a világítás, a külső és belső nyílászárók, az anyagok és a színek összességének eredményképpen kapjuk ezt a letisztult eleganciát.Ehhez az összképhez szorosan kapcsolódik az egyedileg készített és teljesen gépesített konyhabútor, amely iroda és rendelő esetén a teakonyha szerepét 100%-an ellátja.A fürdőszobában találunk egy épített zuhanyt, egy wc-t, amely bidéként is tud funkcionálni, valamint 2-2 kiállást mosógép és szárítógép számára. A fürdőszoba mellett egy külön vendég wc is kialakításra került.A lokáció brilliáns egy iroda vagy rendelő számára hiszen a Kosztolányi Dezső tér karnyújtásnyira van és ebből adódóan számos tömegközlekedési eszköz közül választhatunk(villamosok, buszok és M4). Autóval a környező utcákban parkolhatunk.További kérdésekkel vagy megtekintéssel kapcsolatban keressen bizalommal a hét bármely napján!

155000000 Ft
Érd: Pagonyi Szilvia 06307310238


Elhelyezkedés

Budapest, XI. kerület, Bartók Béla út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6651472


+36 30

Ingatlannet kód: NET6651472


Az általad megtekintett eladó Budapest, XI. kerületi (Bartók Béla út) téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 1 félszoba). A téglalakásról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 120 m². További jellemzői: az építés éve 1930, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). A téglalakás ára 155 millió Ft, négyzetméter ára 1 291 667 Ft, ami a Budapest, XI. kerületi átlaghoz képest 1%-kal magasabb. Az ingatlant Pagonyi Szilvia referens az Istenhegyi út irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6651472. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XI. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.