star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XII. kerület

  • 33 m²

    alapterület
  • 1

    szoba

Vételár:

54,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XII. kerület

  • 33 m² alapterület
  • 1 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XII. kerület

  • 33m²


Ár:

54 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1955
Emelet
1.
Szobák száma
1
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Eladó a XII. ker. Németvölgy közkedvelt utcájában - a Fürj utcában - egy 33 m2-es, első emeleti, jó állapotú, erkélyes, 1 szobás lakás!A lakás általános állapota jó, gáz cirkófűtés biztosítja a meleget. A helyiségek felújítottak, a nyílászárók eredetiek. Tároló van.A ház az 1950-es években épült, kellemes kerttel rendelkezik. Állapota nagyon jó, mind a ház, mind a kert szépen rendben van tartva. A ház kb 5 perces sétatávolságra található a BAH csomóponttól, ahol akár a budai fonódó villamoshálózat járataira, akár többféle buszjáratra felszállhatunk, és a Belvárost, vagy Bel-Buda központi részeit (Széll Kálmán teret, Déli pályaudvart) is 15 percen belül elérhetjük! Bevásárlási lehetőségek és szolgáltatások széles tárházát biztosítja a közeli MOM Park Bevásárlóközpont.A rendkívül jó elhelyezkedés és a kitűnő adottságok miatt az ingatlant akár saját részre, akár hosszú távú bérbeadásra jó szívvel ajánljuk.Szóba jöhet nagyobb méretű, budapesti lakásra való csere is, értékegyeztetéssel (felújítandó is lehet).

54900000 Ft

Referencia szám: LK085268


Elhelyezkedés

Budapest, XII. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6658566


+36 30

Ingatlannet kód: NET6658566


Az általad megtekintett eladó Budapest, XII. kerületi téglalakás 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 33 m². További jellemzői: az építés éve 1955, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A téglalakás ára 54,9 millió Ft, négyzetméter ára 1 663 636 Ft, ami a Budapest, XII. kerületi átlaghoz képest 21%-kal magasabb. Az ingatlant Berényi Adrienn referens az Istenhegyi út irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6658566. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.