star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XIII. kerület, Angyalföld

  • 55 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

44,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XIII. kerület, Angyalföld 1. kép

Eladó lakás Budapest, XIII. kerület, Angyalföld

  • 55 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XIII. kerület, Angyalföld

  • 55m²


Ár:

44 900 000 Ft

Közös költség
25 ezer Ft
Emelet
földszint
Szobák száma
2 (1 + 1)
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
konvektor
Parkolás
nincs
Bútorozott
Nem
Ingatlanjog
Tulajdonjog
Panelprogramban részt vett
Nem
Költözhető
Azonnal

Az ingatlanról:

Kérem, hogy ingatlanközvetítők ne keressenek!

TULAJDONOSTÓL eladó egy 55 m2-es, 1 + 1 szobás földszinti lakás a XIII. kerületi Szent László úton.

A LAKÁSRÓL

A lakás egy 4 emeletes társasház földszintjén helyezkedik el, kimondottan világos, csendes. A nappali ablakai az utcára néznek, magasföldszinti, az ablak alsó szintje 220 cm magasan kezdődik, ezáltal a gyalogos forgalom egyáltalán nem zavaró.

Az ingatlan helyiségei: előszoba, konyha, kamra, fürdőszoba, WC, hálószoba, nappali

A lakás TELJES KÖRŰ FELÚJÍTÁSA az elmúlt hónapokban történt, melyek során a következők kerültek cserére: - Teljes elektromos hálózat és vízvezetékek cseréje- Műanyag hő- és hangszigetelt ablakok redőnnyel felszerelve- Több ponton záródó fém biztonsági bejárati ajtó- Új, modern, gépesített konyhabútor- Új, minőségi hideg- és melegburkolat az ingatlan teljes területén- Még garanciális, új Ariston Velis Evo 100 literes villanybojler

A fűtést gázkonvektor, illetve energiatakarékos norvég panel biztosítja.

KÖRNYEZETA tömegközlekedés kiváló, a közelben számos busz- és villamosmegálló található (20, 20E, 30A, 120, 210, 105 busz, 14-es villamos). Bevásárlási lehetőségek könnyen elérhetőek (Lidl, Spar, Tesco), továbbá több bölcsőde, óvoda, iskola, posta is a közelben helyezkedik el. A ház bejáratától pár percre található játszótér, kutyafuttató, valamint bicikliutak, futópályák.

Az ingatlan 1/1-es tulajdon, per- és tehermentes, azonnal költözhető.


Elhelyezkedés

1131, Budapest, XIII. kerület, Angyalföld, Szent László út út 139


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: 6636024


+36 20

Ingatlannet kód: 6636024


Az általad megtekintett eladó Budapest, XIII. kerület, angyalföldi (Szent László út út 139) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 1 félszoba). Az épület alapterülete: 55 m². További jellemzői: a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: nincs. A téglalakás ára 44,9 millió Ft, négyzetméter ára 816 364 Ft, ami a Budapest, XIII. kerületi átlaghoz képest 33%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Szegedi Zsofia hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6636024. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XIII. kerület, Angyalföld ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.