star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XIII. kerület

  • 110 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

189,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XIII. kerület

  • 110 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XIII. kerület

  • 110m²


Ár:

189 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2009
Emelet
7.
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
központi egyedi mérővel
Lift
nincs

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Budapest 13.ker, Marina parton, legfelső emeleti, 1 nappali + 3 hálószobás, 2 fürdőszobás, 3 erkélyes penthouse lakás eladó.
A társasház a Marina part egyik legjobb ütemében, a Duna terasz társasházban található, a Sólyatér utcában.
A lakás a legfelső, 7. emeleten található, felső szomszéd nincsen már, falszomszéd is, csak az egyik szobánál. A legfelső szinten mindössze 2 lakás található.
A lakásba lépve egy tágas nappali-konyha található. A konyhából nyílik egy erkély, amely kiválóan alkalmas ebédelésre, jelenleg is egy 6 személyes ebédlőasztal található rajta. Az ingatlan saroklakás, aminek köszönhetően az összes napszakban nagyon világos, napfényes.
A lakás előnye, hogy mindhárom hálószoba teljes értékű, végig nagyméretű üvegfelületekkel rendelkezik, pazar kilátással. Mindegyik szobának saját erkélykapcsolata van. Az összes nyílásszárón elektromos redőny található, amelyekkel teljesen besötétíthető mindegyik helyiség.
A lakás különlegessége, hogy különálló, ablakos mosókonyhával rendelkezik és egy önálló gardróbszobával is. Két hálószobához tartozik egy tágas, sarokkádas, ablakos fürdőszoba. A szülői hálószobának, azaz „Master bedroom”-nak önálló, saját, zuhanyzós fürdőszobája van.
A társasház rendezett, liftes, biztonságos, mivel 0-24-es portaszolgálattal rendelkezik. A társasház saját belső parkkal rendelkezik, nagyméretű játszótérrel, amely a lakásból a lifttel közvetlenül megközelíthető. Az ingatlanhoz tartozik még 2 db teremgarázs hely (6 MFt/db) és egy 5 nm-es tárólóval (3 MFt), amelyek a vételáron felül fizetendők.
A közösköltség: 35.000Ft/hó, ami tartalmazza a lépcsőház takarítását a lift karbantartását a portaszolgálatot is egyaránt.
A Marina partról:
Gondolt már arra, hogy a város betonrengetege helyett szívesen élne vízparti környezetben, úgy hogy ne kelljen hosszú órákat utazással töltenie? Szeretné, ha kedve tartja csak kisétál lakásából és máris a Duna-parton találja magát? Önnek nem kell messzire mennie, mindezt Budapest leginkább fejlődő városrészében a XIII. kerületben is megteheti. A Marina Part Budapest egyik legizgalmasabb, új lakónegyede. Közvetlen Duna kapcsolattal, kiépített vízparti sétányokkal, saját Yacht kikötővel és étteremmel. A lakónegyed a város szövetéhez közel található, mégis nagyon természetközeli, parkosított környezetben.


Elhelyezkedés

Budapest, XIII. kerület, Sólyatér utca 13


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+06707

Ingatlannet kód: NET6625152


+06707

Ingatlannet kód: NET6625152


Az általad megtekintett eladó Budapest, XIII. kerületi (Sólyatér utca 13) téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 9 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 110 m². További jellemzői: az építés éve 2009, a fűtés típusa központi egyedi mérővel. A téglalakás ára 189,9 millió Ft, négyzetméter ára 1 726 364 Ft, ami a Budapest, XIII. kerületi átlaghoz képest 27%-kal magasabb. Az ingatlant Weitzel Group kft hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6625152. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XIII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.