star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XIII. kerület

  • 38 m²

    alapterület
  • 1

    szoba

Vételár:

35,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XIII. kerület

  • 38 m² alapterület
  • 1 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XIII. kerület

  • 38m²


Ár:

35 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Emelet
1.
Szobák száma
1
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
konvektor
Parkolás
nincs
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

*** XIII. kerület frekventált részén, a Lehel tér közelében kínálok megvételre egy 38 m2-es, 1. emeleti, galériás, világos, utcai nézetű, TELJES KÖRŰEN FELÚJÍTOTT garzon lakást. ***

A 1900-as évek elején épült, 3 emeletes, lift nélküli, tégla társasház közepes állapotú. A ház anyagi helyzete rendezett, legutóbb a teljes tető felújítása is megtörtént.

Az ingatlan közelében található a Westend bevásárlóközpont, gyógyszertár, éttermek, bárok és több kikapcsolódási lehetőség, mint például fitnesz park, kosárpálya, kutyafuttató.

A bejárati ajtón belépve a felújított, tágas konyhába érkezünk.
A lakásban befelé haladva egy egyedi kialakítású fürdőszobát láthatunk, amely fölött egy 7 m2-es fekvő galéria került kiépítésre.

A redőnnyel szerelt műanyag nyílászárók 2021-ben, a felújítás során újonnan lettek beépítve.
Az ingatlan fűtése gázkonvektoros, a meleg vizet pedig villanybojler biztosítja. Minden egyedi mérőórával szerelt.

A lakás tulajdoni lapon bejegyzett alapterülete 38 m2, ehhez tartozik még a galéria pluszban.

Per,-teher és igénymentes!

Rövid időn belül birtokba vehető!

A lakást elsősorban fiatal pároknak és befektetőknek ajánlom, hiszen a környék infrastruktúrája lehetővé teszi, hogy mind a belváros, mind a külterületek könnyen megközelíthetők legyenek.

Előre egyeztetett időpontban a hét bármelyik napján rugalmasan megtekinthető.

További kérdés esetén várom megtisztelő hívását.

Hitelre vásárló ügyfeleinknek teljes körű, ingyenes, bank semleges ügyintézéssel állunk rendelkezésére. Irodánk ügyvédje pedig kedvező díjszabással vállalja az adásvételi szerződés elkészítését.
Amennyiben még el kell adnia ingatlanát, kérem, tiszteljen meg bizalmával és kérje, nagy tapasztalattal rendelkező, az aktuális árakkal tisztában lévő, irodánk ajánlatát.

K.A. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 336643


Elhelyezkedés

Budapest, XIII. kerület, Lehel tér közelében


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6625955


+36 70

Ingatlannet kód: NET6625955


Az általad megtekintett eladó Budapest, XIII. kerületi (Lehel tér közelében) téglalakás 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 9 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 38 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: nincs. A téglalakás ára 35,9 millió Ft, négyzetméter ára 944 737 Ft, ami a Budapest, XIII. kerületi átlaghoz képest 22%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Keczán Andrea referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6625955. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XIII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.