star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XIV. kerület, Alsórákos

  • 88 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

132,11 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XIV. kerület, Alsórákos

  • 88 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XIV. kerület, Alsórákos

  • 88m²


Ár:

132 115 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
földszint
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
egyéb
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
tégla
Lift
van

Az ingatlanról:

További információért látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára.

A társasház a most épülő új Zugló központ közvetlen szomszédságában helyezkedik el. Tömegközlekedéssel kiválóan megközelíthető.

A lakások kialakításánál a legfontosabb szempont a fenntarthatóság, és az élhető környezet kialakítása volt.

A gazdaságosság nagyon fontos szempont volt, ezért a homlokzati falak 30 centiméter vastag porotherm téglából készülnek, melyekre további 15 centiméternyi grafitos dryvit hőszigetelés kerül fel. Ennek, és a három rétegű, gázzal töltött nyílászáróknak köszönhető a ház remek energetikai besorolása, BB” minősítésű. Ez alapján az ingatlan összesített energiaigénye legfeljebb 90 kWh/m2/év Az ablakok távirányítóval működtethető redőnyökkel vannak szerelve.

Hogy a lakók biztosan ne zavarják egymást a lakások közé a legjobb hangszigetelő tulajdonságú, 30 centiméter vastag, tömör mészhomok téglákból építettük a válaszfalakat, melyekre további 2 centi vastagon hangszigetelő vakolat kerül.

A megfelelő oxigén tartalmú friss levegőt, valamint a 100 % - os penészmentességet, a minden lakásban egyedileg szerelt hővisszanyerős szellőztető rendszer biztosítja. Ez a légtechnika rendszer nemcsak a páratartalmat csökkenti, hanem a lakás fűtését is energiahatékonyabbá és kis költségvetésűvé teszi,

A társasház saját udvarral és előkerttel rendelkezik, ahova csak a lakók tudnak bemenni.

Hogy a lakások fenntarthatóak maradjanak hosszútávon is, a fűtést és hűtést, központi, levegő-vizes hőszivattyúk használatával oldottuk meg, mennyezetbe és padlóba integrált hő leadók használatával. Minden szoba egyedi termosztáttal rendelkezik a megfelelő hőmérséklet beállításához, ezáltal a lakások rezsiköltsége is rendkívül alacsony lesz.

A burkolatok, szaniterek, belső ajtók, igény szerint választhatóak, egy bizonyos összeghatárig. Minden lakásban ki van építve szobánként az internet és a riasztórendszer. A lakások 3 fázissal rendelkeznek (3X32A).

Óvoda, iskola könnyen elérhető. Az ingatlan mindenben megfelel a zöld besoroláshoz szükséges követelményeknek.

PARKOLÓK ÉS TÁROLÓK
Az épület mélygarázzsal rendelkezik, amelyben minden lakástulajdonosnak lehetősége van egy 1 db beállóhely megvásárlására. Parkolóink bruttó 5,000,000 Ft – os áron vásárolhatóak meg, tárolóink pedig egységesen négyzetméterenként 350.000 Ft-os négyzetméter áron érhetőek el.

Bővebb információkért, illetve személyre szabott ajánlatokért hívjon bizalommal a megadott telefonszámon akár hétvégén, és az esti órákban is!


Elhelyezkedés

Budapest, XIV. kerület, Alsórákos


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6579993


+36 70

Ingatlannet kód: NET6579993


Az általad megtekintett eladó Budapest, XIV. kerület, alsórákosi téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és félszoba). A téglalakásról 6 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 88 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: parkoló. A téglalakás ára 132,11 millió Ft, négyzetméter ára 1 501 307 Ft, ami a Budapest, XIV. kerületi átlaghoz képest 36%-kal magasabb. Az ingatlant Tóth Enikő referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6579993. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XIV. kerület, Alsórákos ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.