star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XIV. kerület, Herminamező

  • 40 m²

    alapterület
  • 1

    szoba

Vételár:

42,5 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XIV. kerület, Herminamező

  • 40 m² alapterület
  • 1 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XIV. kerület, Herminamező

  • 40m²


Ár:

42 500 000 Ft

Közös költség
8 ezer Ft
Emelet
3.
Szobák száma
1
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
nincs
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
nincs
Lift
nincs
Bútorozott
Igen
Kertkapcsolatos
Nem
Ingatlanjog
Tulajdonjog
Panelprogramban részt vett
Igen
Költözhető
Megegyezés szerint
Kilátás
Udvari
Belmagasság
3m alatt
Egyeb Energiahatekonysagi Eszkozok
Szigetelés

Az ingatlanról:

Eladó Zuglói egy szobás 40 m2-es lakás várja új tulajdonosát. Közel a Bosnyák térhez. Könnyen gyorsan megközelíthető csendes utcában található. A házat 6 éve körbe szigetelték ezért nagyon jó a hőtartása és alig kell fűteni, így a rezsi is igen alacsony. Három szintes ház harmadik emeletén található. Jelenleg albérlő lakik a lakásban. Ingatlanosok ne keressenek. Befektetésnek és fiataloknak kezdésnek tökéletes. 


Helyiségek

Fürdőszoba
3m²
Konyha
4m²
Szoba
30m²
Szoba
30m²

Elhelyezkedés

1142, Budapest, XIV. kerület, Herminamező, Szitakötő utca 5


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

Ingatlannet kód: 6645386


Ingatlannet kód: 6645386


Az általad megtekintett eladó Budapest, XIV. kerület, herminamezői (Szitakötő utca 5) téglalakás 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 6 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 40 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: nincs. A téglalakás ára 42,5 millió Ft, négyzetméter ára 1 062 500 Ft, ami a Budapest, XIV. kerületi átlaghoz képest 9%-kal magasabb. Az ingatlant Anita Keresztes hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6645386. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XIV. kerület, Herminamező ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.