star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XIV. kerület, Törökőr

  • 35 m²

    alapterület
  • 1

    szoba

Vételár:

36 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XIV. kerület, Törökőr

  • 35 m² alapterület
  • 1 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XIV. kerület, Törökőr

  • 35m²


Ár:

36 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
1.
Szobák száma
1
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
távfűtés
Parkolás
nincs
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

További információért látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára!

Ha kiválóan megközelíthető, mégis csendes környezetben keres ingatlant, akkor Önt várja ez a 35 m2-es, 1szobás, részben felújított, 1.emeleti lakás.

A rendezett, hangulatos lépcsőházból egy zárható folyósón keresztül jutunk a bejárati ajtóhoz.
Az előszobából nyílnak a helységek, plusz egy kis tároló található a fejünk felett.
A bejárattól balra, a konyha van, ahol egy normál méretű étkező asztal is elfér, amely a családi összejöveteleket is kényelmessé teszi. Beépített konyhabútor található körbe, így sok a pakolási lehetőség. Világos, nagy ablakkal rendelkezik. Gáztűzhely található a bútorzat között.
Az előszobából jobbra nyílik egy tároló, egy WC és a fiatalosan felújított külön fürdőszoba zuhanyzóval, vízmelegítővel.
A nappali egy kétszárnyú ablakon keresztül kapja a fényt, mely világos, tágas érzést ad. A majd 22 nm szoba, nappaliként és hálóként is funkcionál. Elektromos redőnnyel ellátott, belső udvarra néző ablakkal rendelkezik.
A lakás 2,68 m belmagasságú és a két hatalmas ablak világos, kellemes életérzetet ad.Elrendezésével és a könnyű megközelíthetőségével kiválóan alkalmas egyetemista diáknak vagy akár az IKEÁT kedvelő pároknak.
Közlekedés szempontjából minden megtalálható a közelben, parkolási lehetőség a ház előtt kedvezményesen vehető igénybe, bejelentett lakcímmel.
Az ingatlanhoz tartozik egy pince rész is.
Belső udvarnak köszönhetően csöndes, barátságos.

Ha felkeltette érdeklődését, akár saját részre, akár befektetésnek, hívjanak most!


Elhelyezkedés

Budapest, XIV. kerület, Törökőr, Kerepesi út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6520214


Fundamenta Ingatlan

Fundamenta Ingatlan

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6520214

Fundamenta Ingatlan

Fundamenta Ingatlan

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Budapest, XIV. kerület, törökőri (Kerepesi út) téglalakás 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és félszoba). A téglalakásról 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 35 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa távfűtés. Parkolási lehetőség: nincs. A téglalakás ára 36 millió Ft, négyzetméter ára 1 028 571 Ft, ami a Budapest, XIV. kerületi átlaghoz képest 6%-kal magasabb. Az ingatlant Sándor-Varga Melinda referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6520214. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XIV. kerület, Törökőr ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.