star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XIV. kerület

  • 89 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

62,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XIV. kerület

  • 89 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XIV. kerület

  • 89m²


Ár:

62 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1950
Emelet
3.
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
egyéb
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Ahol tényleg csak a képzelet szab határt.Eladó egy könnyen alakítható, ideális elosztású fényes lakás, amit a saját fantáziája és ízlése, valamint elképzelései szerint tud felújítani.Rövid összefoglaló:Eladó egy 89 nm-es 4 külön nyíló szobás nagypolgári, felújítandó 3.emeleti lakás Kerepesi úton a Puskás Ferenc stadionnál, ennek ellenére síri csend uralkodik a társasházon és a lakáson belül.A lakás: Teljesen felújítandó, nagyjából eredeti állapotban van, a belső nyílászárók szakemberek által felmérve, már csak festést igényel.Kialakításának köszönhetően akár nagycsaládosoknak tökéletes vagy pedig irodának/rendelőnek is használható.Az ingatlan a ház végében található, kis belső utcára néz, így a főút zaja egyáltalán nem érzékelhető.A bejárati ajtót és a mellékablakokat kicserélték, kivéve a nappaliban és egyik hálószobában, itt még az eredeti dupla fa ablakok találhatók.A társasház: Rendezett, kulturált lakóközösség, folyamatosan karbantartott épület.A liftet néhány éve beépítették, ennek köszönhetően akár időseknek vagy mozgásban korlátozottnak is jó választás lehet.A közös költsége 25.810 forint, melyben a víz fogyasztás benne foglaltatik, vízóra beszerelésével könnyen változtatható, teljesen önálló fogyasztás alapján mérhetővé.Jelenleg két cserépkályháról és konvektorral lehet fűteni a lakásban.A környezet: Minden karnyújtásnyira található, Puskás Ferenc stadion 2 perc séta, innen akár metróval vagy villamossal tudunk közlekedni, Pesten belül 15-20 perc alatt mindent elérünk.Parkolni az utcán lehet.Amennyiben lát fantáziát az ingatlanban a képek és leírás alapján és felkeltette az érdeklődését keressen a megadott telefonszámon.

Irányár: 62900000 Ft
Érdeklődni: Gujdár Zsuzsa 30/425-0224 gujdar.zsuzsa@dh.hu

Referencia szám: LK090058


Elhelyezkedés

Budapest, XIV. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6501530


+36 30

Ingatlannet kód: NET6501530


Az általad megtekintett eladó Budapest, XIV. kerületi téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 89 m². További jellemzői: az építés éve 1950, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. A téglalakás ára 62,9 millió Ft, négyzetméter ára 706 742 Ft, ami a Budapest, XIV. kerületi átlaghoz képest 26%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Gujdár Zsuzsa referens a Csillaghegy irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6501530. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XIV. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.