star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XIV. kerület

  • 64 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

59,55 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XIV. kerület

  • 64 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XIV. kerület

  • 64m²


Ár:

59 550 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2018
Emelet
földszint
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

***AZONNAL KÖLTÖZHETŐ, TERASZOS, 2 SZOBÁS CSODÁS LAKÁS ZUGLÓ KÖZPONTI RÉSZÉN***Zuglóban, a Stadionok metrómegállóhoz közel, 2015-ben épült házban kínálunk eladásra egy TEHERMENTES, RÖVID HATÁRIDŐVEL KÖLTÖZHETŐ, 2 szobás, csodás lakást, kellemes TERASSZAL.Az ingatlan 60 nm alapterületű, a hozzá tartozó tersz 8 nm-es. A napfényes, délnyugati tájolású nappalihoz egy tágas hálószoba tartozik, beépített szekrénnyel. A fürdő-WC szeparált, a konyhában étkezősarok került kialakításra, az ingatlanóban egy további, akár gardróbként, akár kamraként is használható külön tárolóhelyiség található.Az ingatlan kitűnő műszaki és esztétikai állapotban van, tehermentes, azonnal költözhető. A lakók kényelmét KLÍMABERENDEZÉS, valamint ELEKTROMOS REDŐNYÖK szolgálják. A beépített konyhabútor az ár részét képezi.A közlekedés kitűnő: az M2 metró Stadionok megállója, az 1-es villamos, pár per sétatávolságra van, így akár a belváros rövid idő alatt elérhető.Az ingatlan akár első lakást vásárlók, akár befektetési szemponból keresők számára REMEK VÁLASZTÁS! A lakás CSOK kompatibilis, a 2024-től életbe lépő változások miatt érdemes most vásárolnia, ha szeretne több millió Forintot spórolni! Az ingatlan KLÍMABERENDEZÉSSEL, ELEKTROMOS REDŐNYÖKKEL felszerelt.

59550000 Ft

Referencia szám: LK094702


Elhelyezkedés

Budapest, XIV. kerület, Zászlós utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6532557


Szabóné Várhegyi Anikó

Szabóné Várhegyi Anikó

Ingatlanreferens további ingatlanjai

+36 30

Ingatlannet kód: NET6532557

Szabóné Várhegyi Anikó

Szabóné Várhegyi Anikó

Ingatlanreferens további ingatlanjai

Az általad megtekintett eladó Budapest, XIV. kerületi (Zászlós utca) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 28 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 64 m². További jellemzői: az építés éve 2018, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A téglalakás ára 59,55 millió Ft, négyzetméter ára 930 469 Ft, ami a Budapest, XIV. kerületi átlaghoz képest 3%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Szabóné Várhegyi Anikó referens a Vadászy Gábor irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6532557. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XIV. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.