star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XIV. kerület

  • 62 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

82,5 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XIV. kerület

  • 62 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XIV. kerület

  • 62m²


Ár:

82 500 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2017
Emelet
1.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
házközponti egyedi mérővel
Parkolás
parkolóház
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van
Lift
nincs

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Eladó a 14. kerületben, kertvárosi övezetben Alsórákoson a Levendula Lakóparkban egy 2017-ben átadott 1.emeleti, 62 m2-es, 2 szobás, 5m2 erkélyes, részben zöld kertre néző, újszerű, kitűnő állapotú tégla építésű lakás.
A lakóparkban modern épületek, nagyon szép parkosított pihenő kertek vannak kialakítva.

Jelenleg egy tágas amerikai konyhás nappaliból, az abból nyíló erkéllyel, amely árnyékoló rolóval is rendelkezik, egy csendes, zöld udvarra néző hálószobából, fürdőszobából, külön nyíló toalettből és egy előszobából áll az ingatlan. A lakás igény esetén 2 hálóssá is alakítható. Étkezős- konyhája szép és modern stílusú, jól felszerelt konyhai gépekkel, és konyhabútorral van ellátva, valamennyi szanitere és burkolata szintén magas minőségű.

Fűtése és a meleg víz ellátása házközponti egyedi méréssel, ezen kívül modern hűtő- fűtő klíma berendezéssel is felszerelt.
Fenntartási költségek kedvező, átlagban 8.000 forinttal számolhatunk a fűtés és a víz melegítés tekintetében.

A lakópark körbekerített, bekamerázott, 24 órás portaszolgálat működik, zöld kertje gondozott, a közös költség 21 000 Ft, amely tartalmazza a szokásos költségeken felül a 24 órás portaszolgálat díját, a lépcsőház takarítást, a kert karbantartást, a teremgarázs használati díját és a szemétszállítást is.

A gépesített konyhabútor, a klíma berendezés és a beépített bútorok a vételár részét képezik, a többi berendezés külön megállapodás tárgya lehet.

Az ingatlan per és tehermentes.

A lakáshoz opcionálisan megvásárolható egy teremgarázs beálló, amelynek az irányára 6,5 M Ft.

Közlekedés: pár perces sétával elérhető a 62 és a 69 villamos, valamint a 74, 74A trolibusz és az 5-ös,124,125-ös busz vonala.

Érdeklődésével és megtekintési szándékával várom megtisztelő hívását!

A Duna House teljes kínálatával kapcsolatban forduljon hozzám bizalommal!
Ingatlanok eladásának és vásárlásának teljes körű ügyintézése, ingyenes tanácsadás, értékbecslés, megbízható ingatlanos szakjogász, energetikus biztosítása.
Hitelügyintézés a legjobb feltételekkel, gyorsan és díjmentesen.
Komlós Rita +36203315702

Referencia szám: LK083982


Elhelyezkedés

Budapest, XIV. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6553355


+36 20

Ingatlannet kód: NET6553355


Az általad megtekintett eladó Budapest, XIV. kerületi téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 62 m². További jellemzői: az építés éve 2017, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa házközponti egyedi mérővel. Parkolási lehetőség: parkolóház. A téglalakás ára 82,5 millió Ft, négyzetméter ára 1 330 645 Ft, ami a Budapest, XIV. kerületi átlaghoz képest 27%-kal magasabb. Az ingatlant Komlós Rita referens a Nagy Lajos király útja irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6553355. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XIV. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.