star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XIV. kerület

  • 110 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

146 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XIV. kerület

  • 110 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XIV. kerület

  • 110m²


Ár:

146 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2003
Emelet
6.
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
házközponti egyedi mérővel
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Penthouse jellegű otthon a város kedvelt kerületében!

Szeretnénk bemutatni ezt a különleges lakást, amely Budapest 14. kerületének Zöldváros Lakóparkjában található. Ez a penthouse jellegű otthon egyedülálló lehetőségeket kínál azoknak, akik kényelmet, tágas tereket és gyönyörű kilátást keresnek.

Az ingatlan területe 110 nm, így elegendő helyet biztosít egy kényelmes és stílusos élethez. A legfelső emeleten található lakás, tágas tetőterasszal rendelkezik, amely ideális hely a pihenéshez és a panoráma élvezetéhez.
A lakás belső elrendezése gondosan tervezett, a tágas és napfényes nappali a központi hely, ahol a család és a barátok összegyűlhetnek. Két hálószoba is található az ingatlanban, mindkettőhöz tartozik egy-egy erkély, ahol reggelente egy cappuccinóval kezdhetjük a napot és élvezhetjük a kilátást a gyönyörű belső kertre.

Az udvarban egy személygépkocsi parkolására is van lehetőség, mivel a lakáshoz tartozik egy földfelszíni gépkocsi beálló. A felesleges holmik tárolására egy külön tároló áll rendelkezésre a mélygarázsban.
A belső udvar parkosított és kényelmes teret biztosít a pihenésre, olvasásra és kikapcsolódásra. Ez a zöld környezet kiváló lehetőséget kínál a város zajától való menekülésre.

A lakás elhelyezkedése ideális, mivel a közlekedés kiváló. Kötöttpályás közlekedéssel, vagy busszal is könnyen elérhető a város szíve, így minden fontos helyszín könnyen megközelíthető.

Ha egy élhető, tágas lakást keres egy nyugodt környezetben, de mégis közel a város központjához, akkor ez a lakás minden igényét kielégíti. Ne szalassza el ezt a fantasztikus lehetőséget, hívjon és tekintse meg ezt az egyedülálló otthont!

I.ár. 146000000 Ft
Érd.: Sólyom Anikó +36-20-421-14-63

Referencia szám: LK014085-IN


Elhelyezkedés

Budapest, XIV. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6620194


+36 20

Ingatlannet kód: NET6620194


Az általad megtekintett eladó Budapest, XIV. kerületi téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 110 m². További jellemzői: az építés éve 2003, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa házközponti egyedi mérővel. Parkolási lehetőség: udvarban. A téglalakás ára 146 millió Ft, négyzetméter ára 1 327 273 Ft, ami a Budapest, XIV. kerületi átlaghoz képest 27%-kal magasabb. Az ingatlant Sólyom Anikó referens a Nagy Lajos király útja irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6620194. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XIV. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.