star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XIV. kerület

  • 68 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

52,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XIV. kerület

  • 68 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XIV. kerület

  • 68m²


Ár:

52 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
7.
Szobák száma
3 (2 + 1)
Fűtés
távfűtés
Lift
van

Az ingatlanról:

Eladó 68 M2-Es, 3 Szobás Lakás Zuglóban!

Eladásra kínálunk egy 68 M2-Es, Nappali + 2 Szobás, ErkélyEs, 7. Emeleti lakást Zugló Rákosfalvi részén, 5 perc sétára az Örs Vezér Terétől!

A lakás egy külön zárható, szomszéddal közös folyosóról nyílik. A bejárati ajtón belépve az előszobába jutunk, ahonnan a konyha, fürdőszoba, Wc, illetve a nagyobbik hálószoba és a nappali nyílik. Az előszoba végig szekrénnyel beépített. A kisebbik hálószoba a nappaliból nyílik, innen pedig a 3 M2-Es Erkély/Loggia.

A fűtés és meleg viz távhőn keresztül érkezik. A fűtés lapradiátorokon elhelyezett szabályzóval állítható.

A lakás egy rendezett, Jól Működő Társasházhoz tartozik, melyet lakásszövetkezet kezel és jelentős megtakarítással rendelkezik. 2012-ben részt vett panelprogramban, ekkor 15 Cm-Es Hőszigeteléssel látták el az egész háztömböt, valamint korszerűtlen ablakokat 2 Rétegű, Műanyag Ablakokra cserélték.

A közös költség 15.980 Ft, mely tartalmazza a ház felújítási alapjához való hozzájárulást is. A Gáz fogyasztástól függetlenül 4.884 Ft / 3 Hónap!

Parkolás INGYENEsEN a ház előtt!

Az ingatlan az Örs Vezér Terétől 5 perc sétára található. A környéken több szupermarket (Spar, Aldi, Penny), bevásárlóközpont (Sugár, Árkád), illetve Iskola, Óvoda és Orvosi Rendelő is rövid sétával elérhető. A ház előtt több trolibuszjáratnak is megállóhelye van, valamint a közelben Hév (H8), metró (M2), villamos, és több buszjárat is használható.

Ajánljuk családoknak, vagy gyereket tervező pároknak, hiszen itt minden fontos intézmény egy karnyújtáson belül van!

Jöjjön el, nézze meg!


Helyiségek

Wc
nincs megadva
Konyha
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva

Elhelyezkedés

Budapest, XIV. kerület, Ond Vezér útja


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6629896


Balla Ingatlan - Vác és környéke

Balla Ingatlan - Vác és környéke

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6629896

Balla Ingatlan - Vác és környéke

Balla Ingatlan - Vác és környéke

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Budapest, XIV. kerületi (Ond Vezér útja) panellakás 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). A panellakásról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 68 m². További jellemzői: a fűtés típusa távfűtés. A panellakás ára 52,9 millió Ft, négyzetméter ára 777 941 Ft, ami a Budapest, XIV. kerületi átlaghoz képest 13%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Vajda Lívia referens a Balla Ingatlan - Vác és környéke irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6629896. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XIV. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.