star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XIV. kerület

  • 51 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 53 m²

    telek

Vételár:

51,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XIV. kerület

  • 51 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 53 m² telek

  • Eladó lakás Budapest, XIV. kerület

  • 51m²


Ár:

51 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
földszint
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
elektromos
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Budapesten a XIV. kerületben a Hungária Körút 196 szám alatt, közvetlen a Városliget szomszédságában, eladó egy földszinti, zárt lépcsőházból megközelíthető 51 m2-es teljeskörűen felújított lakás.

A felújítás során cserélték a víz, villany és a csatorna vezetékeit is.
Új minőségi laminált és hidegburkolatok lettek kialakítva. A belső ajtók prémium minőségűek, MDF-ből készültek, 3d fóliával ellátottak.

A külső nyílászárók 6 légkamrás, 3 rétegű üveggel szereltek, szúnyoghálóval és redőnyökkel.

A padlót 4cm dimat xps cementhabarcsos szigetelőlemezzel, a külső homlokzati falakat belülről 5cm EPS szigeteléssel látták el. Az eps szigeteléssel ellátott falak festés helyett, mosható homlokzati színezést kaptak.

Fűtésről a padlóban elhelyezett, infra fűtőszőnyeg gondoskodik, helyiségenkénti termosztáttal. A melegvíz ellátásáért ariston Vellis Evo okosbojler felel. A hűtést inverteres klíma végzi.

A társasház 751 m2-es telekkel rendelkezik, parkolás az udvaron lehetséges, melyet elektromos kapun tudunk megközelíteni.

A lakáshoz tartozik egy 4m2-es tároló, melyet az udvaron találunk.

Az elektromos áram terhelhetősége 1x32A

INGYENES hitel tanácsadás, CSOK Plusz ügyintézés!
BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk az összes elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul DÍJMENTESEN.

- Egyedi, bankfiókban nem elérhető kamat- és díjkedvezmények
- Hitelképesség vizsgálat
- Idő, energia és pénz megtakarítás
- Teljes hivatali ügyintézés

Amennyiben hirdetésem felkeltette az érdeklődését vagy egyéb információra van szüksége hívjon bizalommal! ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 366078


Elhelyezkedés

Budapest, XIV. kerület, Hungária körút


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6639784


+36 70

Ingatlannet kód: NET6639784


Az általad megtekintett eladó Budapest, XIV. kerületi (Hungária körút) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 51 m², míg a hozzá tartozó teleké 53 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa elektromos. Parkolási lehetőség: udvarban. A téglalakás ára 51,9 millió Ft, négyzetméter ára 1 017 647 Ft, ami a Budapest, XIV. kerületi átlaghoz képest 5%-kal magasabb. Az ingatlant Horváth Péter referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6639784. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XIV. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.