star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XIV. kerület

  • 66 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

85 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XIV. kerület

  • 66 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XIV. kerület

  • 66m²


Ár:

85 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2011
Emelet
2.
Szobák száma
3
Fűtés
gáz (központi)
Lift
van

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Cordia Thermal I. - Felújított - Garázs - 2 Tároló

Azonnal Költözhető

A lépcsőzetes kialakítású teraszházból álló épületegyüttes Budapest egyik legkedveltebb zöldövezeti kerületében, Zuglóban, kellemes zöld környezetben, a Rákos-patak partján található.

Az 61 négyzetméteres hasznos alapterületű, 2. emeleti lakásban a nagy ablakfelületes, amerikai konyhás nappali mellett két szoba található. A hatalmas ablakokkal rendelkező lakás rendkívül világos, körbesüti a nap. A nappalihoz L alakú terasz kapcsolódik.
A mosdó és a fürdőszoba külön helységben található. Az ingatlan felújított, kifogástalan műszaki és esztétikai állapotú.

A Cordia Thermál Zugló I. lakópark apartmanjaiban – Közép-Európában egyedülálló módon – gyógyhatású termálvíz folyik a külön erre a célra kiépített fürdőszobai vízcsapokból. A négyhektáros területen található termálkút 1 735 méter mélységből percenként 1000 liter, 70 fokos termálvizet juttat a vezetékekbe.

A Cordia Thermal I. társasház hatékonyan és jól működik, portaszolgálattal, továbbá 24 órás biztonsági szolgálattal rendelkezik. A gyönyörű, parkszerű belső kertet kertész tartja karban. A társasház az állagmegóvásra kiemelten figyel, ami miatt az épületek állapota jelenleg is újszerű.

Lakás: 85.000.000,- Ft
Teremgarázs hely: 7.000.000,- Ft
2 tároló: 5.000.000,-Ft

A lakópark közlekedési infrastruktúrája is kiváló: az M2 metróvonal Örs vezér tere állomását kb. 10 perc alatt, a Belvárost kb. 15 perc alatt lehet autóval elérni.

A lakópark tőszomszédságában termál- és strandfürdő, sport- és wellness-létesítmények működnek.
A szemben lévő Paskál strandhoz csak az utca túloldalára kell átmenni, a revitalizált Rákos-patak, Spar, gyógyszertár, cukrászda, 77-es és 82-es trolimegállók 2 perc sétára találhatóak.

Szolgáltatások

– üzletek
– étterem
– gyógyszertár
– óvoda, bölcsöde
– piac
– uszoda, sportközpont

Kérdéseivel, megtekintéssel kapcsolatban keressen bizalommal!


Helyiségek

Wc
nincs megadva
Terasz
nincs megadva
Konyha
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva
Erkély
nincs megadva

Elhelyezkedés

Budapest, XIV. kerület, Cordia


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6640332


Balla Ingatlan - XVI. kerület

Balla Ingatlan - XVI. kerület

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6640332

Balla Ingatlan - XVI. kerület

Balla Ingatlan - XVI. kerület

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Budapest, XIV. kerületi (Cordia) téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 23 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 66 m². További jellemzői: az építés éve 2011, a fűtés típusa gáz (központi). A téglalakás ára 85 millió Ft, négyzetméter ára 1 287 879 Ft, ami a Budapest, XIV. kerületi átlaghoz képest 25%-kal magasabb. Az ingatlant Sarcia Ildikó referens a Balla Ingatlan - XVI. kerület irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6640332. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XIV. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.