star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XIV. kerület

  • 41 m²

    alapterület
  • 1

    szoba

Vételár:

36,5 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XIV. kerület

  • 41 m² alapterület
  • 1 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XIV. kerület

  • 41m²


Ár:

36 500 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1955
Emelet
magasföldszint
Szobák száma
1
Fűtés
gáz (egyedi)
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Eladó a XIV. kerületben, az Erzsébet királyné útján egy magasföldszinti, egyszobás, belső kerttel rendelkező, 41 nm-es téglalakás.

A tágas, 20 nm nagyságú szobájából jutunk a beépített közel 6 nm-es lodzsára, amelynek a műanyag tokozású, hő- és hangszigetelt ablakai az utcafrontra néznek.

Mivel az ingatlan magasföldszinti, ezért az utcán közlekedő gyalogosok nem látnak be a lakásba.

A fürdőszobában található a toalett is, amelynek szintén van ablaka, ami az úgynevezett lichthofra nyílik. Itt található az Ariston márkájú energiatakarékos villanybojler, amely a használati melegvizet állítja elő. A konyhája ablakos, ami a belső, osztatlan közös, kb: 200 nm nagyságú kertre néz.
Ebben egy nagyjából 20 nm-es területet alakított ki a tulajdonos, amely ideális helyszíne lehet koratavasztól későőszig a szabadtéri étkezéseknek, társasági összejöveteleknek.

A fűtésről gázkonvektor gondoskodik, amelynek az elmúlt idény alapján a költsége nem haladta meg a rezsicsökkentett kvótát, ahogyan a villanyszámla sem. A közös költség havonta mindösszesen 12.500 Ft.

A kis lakóközösségű, rendezett ház az elmúlt években dryvit rendszerű homlokzati hőszigetelést kapott, aminek köszönhetően a fűtési költségei kedvezőbbek lettek.

Infrastrukturális ellátottsága kiváló, a tömegközlekedési adottságai is említésre méltóak, mivel a Bosnyák tér, vagy a Mexikói úti földalatti állomás 10 percen belül elérhető.
A ház előtt a parkolás díjtalan.

Igény esetén teljes körű, díjmentes hitelügyintézéssel állunk ügyfeleink rendelkezésére.
Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, úgy kérem, forduljon hozzám bizalommal.

A környékről:

infrastrukturális szempontok szerint kiválóan ellátott


Helyiségek

Konyha
nincs megadva
Kamra
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva

Elhelyezkedés

Budapest, XIV. kerület, Erzsébet királyné útja


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6529808


Balla Ingatlan - XV. kerület

Balla Ingatlan - XV. kerület

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6529808

Balla Ingatlan - XV. kerület

Balla Ingatlan - XV. kerület

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Budapest, XIV. kerületi (Erzsébet királyné útja) téglalakás 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 24 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 41 m². További jellemzői: az építés éve 1955, a fűtés típusa gáz (egyedi). A téglalakás ára 36,5 millió Ft, négyzetméter ára 890 244 Ft, ami a Budapest, XIV. kerületi átlaghoz képest 7%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Nagy Iván referens a Balla Ingatlan - XV. kerület irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6529808. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XIV. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.