star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XIV. kerület

  • 83 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

120 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XIV. kerület

  • 83 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XIV. kerület

  • 83m²


Ár:

120 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2017
Emelet
4.
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
gáz (központi)
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Zuglóban, Törökör városrészben, nappali + 3 szobás, nagy teraszos 83 nm-es lakás!Eladásra kínálunk egy csodálatos, napfényes lakást, mely 2017-ben épült tégla épület 4. szintjén helyezkedik el. A lakás egyedi jellemzője a nagy terasz. Ideális választás mindazok számára, akik a városi élet közelében, de mégis nyugodt, minőségi környezetben szeretnének élni.A lakóterület mind földrajzi, mind pedig infrastrukturális szempontból előnyös helyen fekszik, közel a Stadionokhoz, így a sportesemények kedvelői számára különösen vonzó lehet. Az épület maga pedig minden modern igényt kielégít, legyen szó akár az építési minőségről, a fűtésrendszer modernitásáról vagy az életvitelünk megkönnyítését szolgáló további lehetőségekről.
A napfényes jelleg és a nagy terasz tökéletes kombinációt kínál pihenésre és kikapcsolódásra, legyen szó egy hosszú munkanap utáni lazításról, vagy egy kellemes hétvégi reggeli elfogyasztásáról a szabad ég alatt.

A lakás korszerűsége már az első pillanatban szembetűnő, a modern épületben található hívó típusú lifttel könnyedén megközelíthető. A lakóegység jellegzetességei közé tartozik a házközponti fűtés mellett a klíma berendezés is, garantálva ezzel a kellemes hőmérsékletet az év minden szakában.Jelenleg fotózásnak, filmezésnek is otthont ad az ingatlan, tehát akár ilyen célra, a külön bejáratú helyiségek miatt irodának, tárgyalónak is alkalmas lehet, nem csak lakás célra.
További információkért keressen!
Berényi Zoltán +36209420042

Referencia szám: LK087384


Elhelyezkedés

Budapest, XIV. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6644126


Nagy Lajos király útja

Nagy Lajos király útja

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6644126

Nagy Lajos király útja

Nagy Lajos király útja

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Budapest, XIV. kerületi téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 83 m². További jellemzői: az építés éve 2017, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (központi). A téglalakás ára 120 millió Ft, négyzetméter ára 1 445 783 Ft, ami a Budapest, XIV. kerületi átlaghoz képest 33%-kal magasabb. Az ingatlant Berényi Zoltán referens a Nagy Lajos király útja irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6644126. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XIV. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.