star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XIV. kerület

  • 43 m²

    alapterület
  • 1

    szoba

Vételár:

23,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XIV. kerület

  • 43 m² alapterület
  • 1 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XIV. kerület

  • 43m²


Ár:

23 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1930
Szobák száma
1
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
elektromos
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

AZONNAL KÖLTÖZHETŐ, SAJÁT UTCAI BEJÁRATÚ, RENDKÍVÜL VILÁGOS FEÚJÍTOTT TÉGLA LAKÁS!

A Pillangó parkhoz közel, az M2 metró vonalán, csendes,- forgalomtól mentes egy irányú utcában, karbantartott lépcsőházban, jó lakóközösséggel, kültéri parkolási lehetőséggel.

A társasház homlokzatának színezése megtörtént, a ház előtt gondozott virágos előkert található.

Tulajdoni lap szerint üzlethelyiség besorolású, korábban lakásként volt használva és bérbe adva, így lakás célra és kereskedelmi célra egyaránt ajánljuk!

Az ingatlan elosztása kiváló, jelenleg 1 nagy megosztható szobából, konyhából, fürdőszobából, mellékhelyiségből és tárolóból áll, AZONBAN KÖNNYEDÉN TÖBB HELYISÉGRE VÁLASZTHATÓ!

Állapota felújított:

- a villanyvezetékek rézre lettek cserélve

- spot lámpák lettek kiépítve

- fűtése korszerűsítésre került

- a burkolatok minőségi cseréje megtörtént

- fürdőszobája zuhanykabinos

- az ingatlanban riasztókészülék működik

Fenntartása kedvező, saját mérőórákkal rendelkezik.

Tulajdoni viszonyai rendezettek, tehermentes!

A közelben séta távolságra: Lidl, Tesco, Spar, Edzőtermek, Éttermek, Gyógyszertár, Dohánybolt, Tenisz pálya, Kutya park és minden más megtalálható, amikre a mindennapokban szükségünk lehet.

Az ár irányár!

Vevőink számára a közvetítés díjtalan.


Elhelyezkedés

Budapest, XIV. kerület, Törökőr


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6648847


+36 70

Ingatlannet kód: NET6648847


Az általad megtekintett eladó Budapest, XIV. kerületi (Törökőr) téglalakás 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 7 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 43 m². További jellemzői: az építés éve 1930, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa elektromos. A téglalakás ára 23,9 millió Ft, négyzetméter ára 555 814 Ft, ami a Budapest, XIV. kerületi átlaghoz képest 42%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Successo Vendita Kft. referens a MPD Hungary Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6648847. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XIV. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.