star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XIV. kerület

  • 185 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

135 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XIV. kerület

  • 185 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XIV. kerület

  • 185m²


Ár:

135 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1920
Emelet
1.
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Eladó Budapest XIV. kerületében, a Városliget szomszédságában egy exkluzív megjelenésű, impozáns épület első emeletén elhelyezkedő, 183 négyzetméteres luxuslakás.
Az ingatlan rendkívül tágas terekkel rendelkezik, melyek kiváló lehetőséget kínálnak a kényelmes és stílusos életvitelre.
Az ingatlant az előszobába lépve egy hatalmas nappali fogadja, melyet két külön bejáratú szoba, egy kifinomult fürdőszoba melyben tusoló és fürdőkád egyaránt megtalálható.
A fürdőszobában szintén helyet kapót egy WC és bidé is.
A nappaliból nyílik egy légtérben elhelyezkedő, tágas konyha és étkező, melynek közelében található a harmadik hálószoba.
Ebből a szobából pedig egy hosszan elnyúló erkélyre léphetünk ki, melyről lenyűgöző belső udvari panoráma tárul elénk.
Az ingatlan technikai jellemzői kiemelkedőek:- Új villany- és vízvezeték rendszer- Kiváló minőségű szigetelt falak.
- Magas minőségű külső és belső nyílászárók- Radiátoros és padlófűtés, új kondenzációs kazánnal- Minőségi burkolatok és Loop & Swarovski csapok
- Beépített, magas fényű egyedi konyhabútor Miele készülékekkel- Központi klímarendszer és légkeringtető rendszer- Beépített központi porszívó és elektromos redőnyök- Riasztórendszer.
Ez az exkluzív lakás kiváló választás családosok számára, ugyanakkor elhelyezkedése és technikai felszereltsége miatt ideális vállalkozás célú felhasználásra is alkalmas, például orvosi rendelőként, ügyvédi irodaként vagy szépségszalonnak.
Az Airbnb számára is kiváló befektetési lehetőségként szolgálhat.
Amennyiben bármilyen további kérdése lenne keressen nyugodtan bármikor akár hétvégén is!


Elhelyezkedés

Budapest, XIV. kerület, Dózsa György út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6652792


+36 30

Ingatlannet kód: NET6652792


Az általad megtekintett eladó Budapest, XIV. kerületi (Dózsa György út) téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 185 m². További jellemzői: az építés éve 1920, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A téglalakás ára 135 millió Ft, négyzetméter ára 729 730 Ft, ami a Budapest, XIV. kerületi átlaghoz képest 24%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Kerdy Szilvia referens a Béke tér irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6652792. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XIV. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.