star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XIV. kerület

  • 40 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

44,99 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XIV. kerület

  • 40 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XIV. kerület

  • 40m²


Ár:

44 990 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1920
Emelet
2.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
konvektor
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Alsórákos –LOFT Jellegű Lakás a Zöldövezetben, jó közlekedés mellett - Garázzsal és 2 db tárolóval***Keresed az otthont, ahol a város pezsgése és a nyugalom harmóniában él? Itt a lehetőség! Eladásra kínálunk egy gyönyörű, 40 nm-es, második emeleti LOFT jellegű lakást, amely egy csendes, zöld környezetben található Alsórákoson.Az ingatlan egy rendezett társasház része, amelyben saját garázs és 2 db tároló is tartozik az ingatlanhoz, így biztosítva a kényelmet és a biztonságot. A 2019-ben utoljára felújított lakás modern dizájnnal, IKEA-s konyhabútorral és új ablakokkal rendelkezik, így a komfort és a stílus tökéletes harmóniáját nyújtja.A konvektoros fűtésnek köszönhetően alacsony a fogyasztás, miközben kellemes hőérzetet biztosít hideg téli napokon is. A fürdőszoba zuhanyzóval felszerelt, ablakos, és helye van a mosógépnek is.Ne hagyd ki ezt a kivételes lehetőséget, hogy otthont teremts magadnak egy olyan környezetben, ahol minden adott a kényelmes és modern életvitelhez!Ne feledd az ingatlanon felül az ár tartalmazza a 19 nm-es garázst és a két darab tárolót is! A ház kertjében bicikli vagy motor tárolása is megoldható.Hívj most és nézd meg ezt az egyedülálló ingatlant!

44990000 Ft

Referencia szám: LK098039


Elhelyezkedés

Budapest, XIV. kerület, Jávorka Ádám utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6653132


+36 30

Ingatlannet kód: NET6653132


Az általad megtekintett eladó Budapest, XIV. kerületi (Jávorka Ádám utca) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 27 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 40 m². További jellemzői: az építés éve 1920, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. A téglalakás ára 44,99 millió Ft, négyzetméter ára 1 124 750 Ft, ami a Budapest, XIV. kerületi átlaghoz képest 14%-kal magasabb. Az ingatlant Héjja Magdolna referens a Kiszugló irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6653132. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XIV. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.