star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XIX. kerület

  • 53 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

45 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XIX. kerület

  • 53 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XIX. kerület

  • 53m²


Ár:

45 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1980
Emelet
5.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
távfűtés
Fal építési anyaga
panel
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Csodálatos lehetőség Kispesten! Fiatalos, modern és felújított lakás vár rád a Toldy utcában!Fedezd fel ezt a 53 nm-es, 5. emeleti szépséget, melynek legnagyobb kincse egy bájos erkély, mely egy zöldellő parkra néz, így élvezhesd a nap sugarait és a friss levegőt.A lakás felújítása igazán gondosan történt - új nyílászárók kerültek beépítésre, szúnyoghalóval ellátva, így nyugodtan pihenhetsz anélkül, hogy zavaró rovarok kergetnének. Az egykori konyha most össze lett nyitva az előszobával és a kisszobával, így egy tágas és modern étkező konyhát kapunk, ahol az ételkészítés öröm lesz!A fürdőszoba sem maradt lki a minőségi átalakításól - egy stílusosan épített zuhanyzóval lett gazdagítva, hogy minden reggel felfrissülten indíthasd a napodat.A szobák fiatalos hangulata tökéletesen passzol a modern kivitelezéssel - laminált padlóburkolatot kaptak, melynek megjelenése igazán lenyűgöző.És ami a jobb, ha szükséged van rá bútorzat is a Tiéd lehet, így ha szeretnéd, szinte azonnal beköltözhetsz, hiszen minden megvan, amire csak szükséged lehet. Akár egy bőrönddel érkezhetsz, és máris az új otthonodban érezheted magad.Ne hagyd ki ezt a fantasztikus lehetőséget! Hívj most, és egyeztessünk időpontot a lakás megtekintésére! Ez a lehetőség nem fog sokáig tartani.

Referencia szám: LK069647


Elhelyezkedés

Budapest, XIX. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6640249


Az általad megtekintett eladó Budapest, XIX. kerületi panellakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A panellakásról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 53 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fal építési anyaga panel, a fűtés típusa távfűtés. A panellakás ára 45 millió Ft, négyzetméter ára 849 057 Ft, ami a Budapest, XIX. kerületi átlaghoz képest 10%-kal magasabb. Az ingatlant Tót Nikoletta referens a Csillaghegy irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6640249. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XIX. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.