star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XVI. kerület

  • 80 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

57 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XVI. kerület

  • 80 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XVI. kerület

  • 80m²


Ár:

57 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1981
Emelet
1.
Szobák száma
4 (2 + 2)
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
gáz (központi)
Fal építési anyaga
panel
Lift
nincs

Az ingatlanról:

CSOK-ra alkalmas, 80 nm-es, 2+2 szobás, felújítandó, de emiatt rengeteg lehetőséget magában rejtő lakás eladó a Rigó-Pálya utcai lakótelepen!Alakítsa ki leendő otthonát saját elképzelései szerint!A lakás nappali + 3 hálószoba elosztású, a fürdő és a wc. külön helyisegben található. A 80-as években épült 4 emeletes ház első emeletén található, az emeleten csak két lakás van!A lakás elosztása rendkívül praktikus, minden szoba külön nyílik, így kiválóan alkalmas családok részére! A hatalmas nappali DNY-i tájolású, egész délután napfényes és világos és a társasház rendezett, belső kertjére néz.A lakáshoz tartozik egy 10 nm-es tároló.A ház előtt mindíg van szabad parkolóhely, mivel egyedülálló módon a ház előtt kialakított parkolóhelyek a ház magánterületét képezik..A rezsi igen kedvező, köszönhetően a házközponti fűtésnek, valamint a nemrég kialakított napkollektoros rendszernek amely a meleg vizet szolgáltatja.A közös költség 30.000, - Ft, mely tartalmazza a fűtés díját is.A társasházhoz egy hatalmas zárt, rendezett közös kert tartozik.A lakás teljesen felújítandó, azonban emiatt rengeteg lehetőséget biztosít arra, hogy a saját elképzelései szerint valósítsa meg leendő otthonát!A ház rendezett, folyamatosan karbantartott, a lakóközösség kiváló!A lakás alkalmas az év végéig éló családtámogatási kedvezmények igénybevételére (CSOK, illetékkedvezmény)!Kérdéseivel, illetve megtekintésért kérem, hogy keressen elérhetőségeimen!
Halász Éva
Telefon:30/4221362
ÚJ ÉPÍTÉSŰ ÉS HASZNÁLT INGATLANOK KÖZVETÍTÉSE!
Igényelje hitelét nálunk! Díjmentes hiteltanácsadás és egyedi (kamat) kedvezmény a Duna House ügyfelei részére, a banki kamatoknál kedvezőbb feltételekkel!
Hívjon bizalommal - a Duna House kínálatában megtalálható valamennyi ingatlannal kapcsolatban örömmel állok rendelkezésére a hét bármely napján!

Referencia szám: LK065931


Elhelyezkedés

Budapest, XVI. kerület, Rigó utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6578744


HASONLÓ INGATLANOK


83 990 000 Ft

Budapest, XVI. kerület, Bercsényi utca

  • Szobák: 4
  • Alapterület: 80m²

57 000 000 Ft

Budapest, XVI. kerület, Rigó utca

  • Szobák: 4
  • Alapterület: 80m²

+36 30

Ingatlannet kód: NET6578744

Az általad megtekintett eladó Budapest, XVI. kerületi (Rigó utca) panellakás 4 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 2 félszoba). A panellakásról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 80 m². További jellemzői: az építés éve 1981, a fal építési anyaga panel, a fűtés típusa gáz (központi). A panellakás ára 57 millió Ft, négyzetméter ára 712 500 Ft, ami a Budapest, XVI. kerületi átlaghoz képest 0%-kal magasabb. Az ingatlant Halász Györgyné referens a Csillaghegy irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6578744. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XVI. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.