star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XVI. kerület

  • 80 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

83,99 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XVI. kerület

  • 80 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XVI. kerület

  • 80m²


Ár:

83 990 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
3.
Szobák száma
4 (2 + 2)
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
távfűtés
Parkolás
nincs
Fal építési anyaga
panel
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Csak nálunk!
XVI. kerületben Rákosszentmihályon eladó egy 80 nm-es 2+2 félszobás 3.emeleti lakás a méltán kedvelt Bercsényi utcában.
Az ingatlan jelenleg 2 egybe- és külön nyíló és 2 külön nyíló szobából áll (gyakorlatilag átalakítás nélkül külön nyílóvá tehető az összes 4 szoba.)
Kiváló elrendezés óriási nappali,tágas terek kényelmes étkezős ablakos konyha ,mely gépesítve benne van az árban. Ablakok műanyagok ALU rolóval felszereltek kilátás udvarra és kertesházakra. Az ingatlan 2017-ben lett felújítva. Fekvését tekintve is a legjobb hiszen a nappali és a konyha délnyugati-nyugati ,de a tájegységek minden irányában vannak ablakok.Szinte minden szoba francia erkélyes. Fürdő és wc külön helyiségben található, így elkerülhető az egymásra várakozás reggelente. Az árban benne vannak a beépített bútorok.
Ezen a zárt lakótelepi részen nagyon ritkán van eladó ingatlan. A 19 társasházból álló közösség 8 lakásos 4.emeletes épületei teljesen körbe kerített zárt telken helyezkedik el,amely parkosítva van és a gyerekes családok örömére szép közületi játszótéri eszközökkel felszerelt, valamint lakóközösség tovább bővítette trambulinnal,homokozó játékokkal,kismotorral. Itt biztonságban engedheti gyermekét a játszótérre,tiszta rendezett a növények gondozottak. A lakáshoz tartozik kb.5 nm tároló.

A panelházak 1980-ban épültek ,de folyamatosan karbantartottak és korszerűsítik. Ebben az évben is energetikai felújítás van folyamatban a ház fűtése és elektromos rendszere terén. Saját erőből indítva, kölcsön nélkül! A társasház jó vagyoni helyzetben van. Napelem és napkollektor telepítés folyik a tetőn, ami 2/3-os áram megtakarítást ígér jövőre, tehát a mostani közös költség ami jelenleg 24.600Ft/hó mérséklődni fog! A lakásban házközponti fűtés van radiátorokkal ,többi rezsije egyedi mérés alapján alakul fogyasztás szerint víz,villany. Jelenleg a teljes rezsi 40.000Ft

A lakásban házközponti fűtés mellett 2 db inverteres klíma is biztosítja a hideget és a meleget ami 2022-ben lett felszerelve. Az egyéb gépészet is rendben van lakáson belül.
Az ingatlan tehermentes 1/1-es tulajdon, kb.3 hónap a birtokbavétel.

Amennyiben felkeltette az érdeklődését az ingatlan ,jöjjön el nézze meg és tegyen ajánlatot.
I.V. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 365811


Elhelyezkedés

Budapest, XVI. kerület, Bercsényi utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6637506


HASONLÓ INGATLANOK


57 000 000 Ft

Budapest, XVI. kerület, Rigó utca

  • Szobák: 4
  • Alapterület: 80m²

57 000 000 Ft

Budapest, XVI. kerület, Rigó utca

  • Szobák: 4
  • Alapterület: 80m²

+36 70

Ingatlannet kód: NET6637506

Az általad megtekintett eladó Budapest, XVI. kerületi (Bercsényi utca) panellakás 4 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 2 félszoba). A panellakásról 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 80 m². További jellemzői: a fal építési anyaga panel, a fűtés típusa távfűtés. Parkolási lehetőség: nincs. A panellakás ára 83,99 millió Ft, négyzetméter ára 1 049 875 Ft, ami a Budapest, XVI. kerületi átlaghoz képest 32%-kal magasabb. Az ingatlant Iván Veronika referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6637506. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XVI. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.