star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XVI. kerület

  • 63 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

56,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XVI. kerület

  • 63 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XVI. kerület

  • 63m²


Ár:

56 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1975
Emelet
3.
Szobák száma
3
Fűtés
gáz (egyedi)
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Ómátyásföld - 3 Szoba - Jó Állapotú - Szigetelt - Zárt Kocsibeálló - Tároló - Azonnal Költözhető

A Pest Rózsadombjaként is emlegetett Ó-Mátyásföld a 16. kerület festői szépségű, kuriózumnak számító része. Alapítása után több mint 130 évvel is Pest egyik leghangulatosabb régiója – égig érő platánfákkal, díszes kertekkel büszkélkedő környéke a fővárosnak.

Ebben a méltán népszerű, diszkrét és biztonságos környezetben kínálok eladásra egy déli fekvésű, 3 szobás, erkélyes társasházi lakást.

A gondos tulajdonosnak köszönhetően az ingatlan jó műszaki és esztétikai állapotban van. Nyílászáróit jó minőségű műanyag - redőnnyel ellátott - ablakokra cserélték. Fűtése kombi gázcirkó, radiátoros hőleadókkal. Az épület tavaly 10 cm hőszigetelést kapott, így a fenntartási költsége is rendkívül alacsony.

Az ingatlant körülölelő gondozott, ősfás kertben a kisebbeknek játszóteret alakítottak ki. A zárt udvari parkolóban lakásonként 1 autó számára van parkolóhely.

A pincében saját, zárható tároló illetve közös biciklitároló is rendelkezésre áll.

A tömegközlekedés kiváló, buszmegálló és a Hév is a közelben.
A sportolási lehetőségek száma végtelen. A közelben uszoda, teniszpálya,futópálya, lovarda, jégpálya, a Szilas patak mentén bicikliút is található, amin egészen a Naplás tóig gurulhatunk. Karnyújtásnyira a Rákos patak természetvédelmi területe is.

A számos óvoda, iskola és bevásárlási lehetőség közelsége segít megkönnyíteni a mindennapok teendőit, hogy Ön a lehető legtöbb időt tölthesse kényelmes, nyugodt otthonában.

Kérdéseivel, megtekintéssel kapcsolatban hívjon bizalommal!

A környékről:

villanegyed, ősfás utca


Helyiségek

Wc
nincs megadva
Pince
nincs megadva
Konyha
nincs megadva
Kamra
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva
Erkély
nincs megadva

Elhelyezkedés

Budapest, XVI. kerület, Ómátyásföld


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6594411


Balla Ingatlan - XVI. kerület

Balla Ingatlan - XVI. kerület

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6594411

Balla Ingatlan - XVI. kerület

Balla Ingatlan - XVI. kerület

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó Budapest, XVI. kerületi (Ómátyásföld) téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 26 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 63 m². További jellemzői: az építés éve 1975, a fűtés típusa gáz (egyedi). A téglalakás ára 56,9 millió Ft, négyzetméter ára 903 175 Ft, ami a Budapest, XVI. kerületi átlaghoz képest 0%-kal magasabb. Az ingatlant Sarcia Ildikó referens a Balla Ingatlan - XVI. kerület irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6594411. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XVI. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.