star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XVII. kerület

  • 70 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

68,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XVII. kerület

  • 70 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XVII. kerület

  • 70m²


Ár:

68 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1990
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

XVII. KERÜLETBEN, RÁKOSKERTEN ELADÓ EGY ÚJSZERŰ ÁLLAPOTÚ, FELÚJÍTOTT AMERIKAI KONYHÁS NAPPALI + 2 SZOBÁS, ERKÉLYES TÉGLALAKÁS, A HOZZÁTARTOZÓ GÉPKOCSI BEÁLLÓVAL ÉS 315 m²-ES TELEKKEL.

JELLEMZŐI:

A lakás külön bejáraton közelíthető meg, saját közműórákkal ellátott.

Az elmúlt években felújításra került, a villanyvezetékek, a vízvezetékek is cseréje is megtörtént. A burkolatok mindenhol újszerűek, a fürdőszoba és a tároló járólappal burkolt a többi helyiség laminált parkettás. A nyílászárók is cserélve lettek, műanyagok és thermo üvegesek. A fűtést és meleg vizet kombicirkó biztosítja, valamint a nappaliban inverteres klíma került felszerelésre. Jó elosztásának köszönhetően a szobák külön nyílók. A beépített konyhabútor az ár részét képezi.

A lakáshoz saját kert tartozik, ahol rendelkezésünkre áll egy tároló, valamint a telken kialakításra került több autó számára gépkocsibeálló. A kapu automatán vezérelt. A kert gondozott, kerti csappal felszerelt.

ELRENDEZÉS:

2 szoba, erkélykapcsolatos amerikai konyhás nappali, zuhanyzós fürdőszoba, tároló, közlekedő, előtér.

KÖRNYÉK:

2 lakásos, jó lakóközösséggel rendelkező házban, első emeleten helyezkedik el.

Rákoskert csendes, forgalomtól mentes mellékutcájában, jó közlekedésnél található. Közelben található iskola, óvoda, gyógyszertár, orvosi rendelő bevásárlási lehetőség. Az M0-ás autópálya pár perc alatt közelíthető meg, közelben 97 E gyors buszjárat az Örs vezér térre, valamint a Rákoskert vasútállomás könnyen elérhető.

IRÁNYÁR: 68.9 M FT

FINANSZÍROZÁS:

Az ingatlan tehermentes, hitelre is megvásárolható. Bankfüggetlen tanácsadóink, az ország összes pénzintézete közül gyorsan és gördülékenyen találja meg az Önnek legmegfelelőbb konstrukciót, egyedi kedvezményekkel. A hitel közvetítés díjmentes.

VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJTALAN!

A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek.


Elhelyezkedés

Budapest, XVII. kerület, Rákoskert


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 1

Ingatlannet kód: NET6602541


+36 1

Ingatlannet kód: NET6602541


Az általad megtekintett eladó Budapest, XVII. kerületi (Rákoskert) téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 70 m². További jellemzői: az építés éve 1990, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: parkoló. A téglalakás ára 68,9 millió Ft, négyzetméter ára 984 286 Ft, ami a Budapest, XVII. kerületi átlaghoz képest 6%-kal magasabb. Az ingatlant Tec 17 Ingatlan Kft. referens a TECNOCASA irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6602541. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XVII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.