star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XVIII. kerület, Havanna-telep

  • 53 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

44,6 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XVIII. kerület, Havanna-telep

  • 53 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XVIII. kerület, Havanna-telep

  • 53m²


Ár:

44 600 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1981
Emelet
7.
Szobák száma
3 (1 + 2)
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
távfűtés
Fal építési anyaga
panel
Légkondícionáló
van
Lift
van

Az ingatlanról:

ELADÓ SZIGETELT HÁZBAN, KIVÁLÓ ÁLLAPOTÚ, KLÍMÁS, 53M2-ES, 1+2 FÉLSZOBÁS ERKÉLYES LAKÁS!!!

Eladó a XVIII. Kerület közkedvelt részén, a Havanna lakótelepen egy 53 nm-es, erkélyes (4m2), tágas elosztású, napfényes, 1+2 félszobás, kádas fürdőszobás, külön mellékhelyiséggel rendelkező VII. emeleti, szigetelt társasházi panellakás. Az ingatlan 2017-ben teljes esztétikai és műszaki felújítást kapott. A teljes víz-és villanyhálózat, hideg, meleg burkolatok cseréje megtörtént, új nyílászárók kerültek beszerelésre, külső nyílászárók műanyagra, (redőnnyel, szúnyoghálóval felszerelve), a belsők fára lettek cserélve. Minden szobában változtatható hangulatfényű Led világítás található. A lakás melegéről Távfűtés gondoskodik, egyedi mérővel, de két hűtő-fűtő klíma is beszerelésre került. A társasház anyagi helyzete rendezett, a közös költség 13.600-ft havonta. Alacsony fenntartási költségű a lakás, így ideális fiatal házasoknak,vagy akár idősebbeknek is, akik szeretik a nyugalmat, a csendet! A parkolás ingyenes, a ház előtt közterületen. A lakótelep zöld parkokkal övezett, új futópálya került kialakításra a ház előtt.

A környék infrastruktúrája és közlekedése kiváló. Sétatávolságra minden megtalálható, ami a mindennapi élethez kell, bevásárlási lehetőség, orvosi rendelő, gyógyszertár, iskola, óvoda, bölcsőde. Kőbánya-kispest, vagy a Határút közelsége remek közlekedést biztosít.

Ha felkeltettem érdeklődését, hívjon, akár hétvégén is és megmutatom önnek ezt a csodás otthont.

IRÁNYÁR.: 44.6MFt


Elhelyezkedés

Budapest, XVIII. kerület, Havanna-telep, Havanna u


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6578762


Homeland Ingatlan Centrum

Homeland Ingatlan Centrum

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Homeland Ingatlan Centrum

Homeland Ingatlan Centrum

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6578762

Homeland Ingatlan Centrum

Homeland Ingatlan Centrum

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Homeland Ingatlan Centrum

Homeland Ingatlan Centrum

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Budapest, XVIII. kerület, havanna-telepi (Havanna u) panellakás 3 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 2 félszoba). A panellakásról 23 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 53 m². További jellemzői: az építés éve 1981, a fal építési anyaga panel, a fűtés típusa távfűtés. A panellakás ára 44,6 millió Ft, négyzetméter ára 841 509 Ft, ami a Budapest, XVIII. kerületi átlaghoz képest 13%-kal magasabb. Az ingatlant Homeland Ingatlan Centrum hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6578762. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XVIII. kerület, Havanna-telep ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.