star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XVIII. kerület, Havanna-telep

  • 60 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

37,6 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XVIII. kerület, Havanna-telep

  • 60 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XVIII. kerület, Havanna-telep

  • 60m²


Ár:

37 600 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
17 ezer Ft
Emelet
1.
Szobák száma
3 (2 + 1)
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
távfűtés
Parkolás
parkoló
Lift
van
Ingatlanjog
Tulajdonjog
Panelprogramban részt vett
Nem
Költözhető
Megegyezés szerint

Az ingatlanról:

Tulajdonostól eladó Budapest 18 kerület Havanna lakótelepen egy 60 nm-es 2+1 félszobás közepes állapotú első emeleti panellakás. 

Szobák laminált padló, a közlekedő, a konyhában , fürdőszoba és a WC-ben járólap van. Ablakok műanyag, biztonsági zárral ellátott bejárati ajtó.

Csok, hitelt megvárjuk.

Közelben óvodák iskolák boltok patikák és háziorvosi rendelő.

Irányár 37, 6 millió Ft.

Telefon 06-30/ 303 3596

Kérem Ingatlanközvetítők ne keressenek!!! Nem szeretném közvetítő segítségével eladni az ingatlan!!! Nem érdekel az adatbázis, nem érdekel, hogy hány családnak tudja azonnal eladni!!! NEM ÁLLOK SZOBA INGATLAN KÖZVETÍTŐVEL ÉS NE RABOLJUK EGYMÁS IDEJÉT KÖSZÖNÖM!!!


Elhelyezkedés

1181, Budapest, XVIII. kerület, Havanna-telep, Havanna utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

Ingatlannet kód: 6654598


Ingatlannet kód: 6654598


Az általad megtekintett eladó Budapest, XVIII. kerület, havanna-telepi (Havanna utca ) panellakás 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). A panellakásról 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 60 m². További jellemzői: a fűtés típusa távfűtés. Parkolási lehetőség: parkoló. A panellakás ára 37,6 millió Ft, négyzetméter ára 626 667 Ft, ami a Budapest, XVIII. kerületi átlaghoz képest 9%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Attila Toth hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6654598. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XVIII. kerület, Havanna-telep ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.