star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XVIII. kerület

  • 41 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

25 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XVIII. kerület

  • 41 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XVIII. kerület

  • 41m²


Ár:

25 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1950
Emelet
földszint
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
elektromos
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

A XVIII. kerület kertvárosi részén, Rendessy telepen egy 45 m2-es nappali + 1 hálószobás, teraszos, kertkapcsolattal rendelkező, udvarra néző társasházi lakás eladó. Hozzá tartozik egy saját 200 m2-es zárt kert is.Az ingatlan 1 éve teljes körű belső felújításra került, amit azóta bérlők laknak. A felújítás magában foglalta a külső nyílászárók, villany és vízvezetékek, valamint a burkolatok cseréjét.A környék kiváló tömegközlekedéssel rendelkezik. Pár perc sétával elérhető az Üllői út, ahol nappal az 50-es villamossal vagy a 136-os autóbusszal 20 perc alatt elérhető a Határ út vagy a KÖKI bevásárlóközpont. Éjjel pedig az Éjszakai járatokkal a város bármely pontja kényelmesen megközelíthető.A tulajdonos nyitott 8. kerületi lakáscserére is, értékegyeztetéssel.


Elhelyezkedés

Budapest, XVIII. kerület, Tinódi utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6618590


+36 30

Ingatlannet kód: NET6618590


Az általad megtekintett eladó Budapest, XVIII. kerületi (Tinódi utca) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 41 m². További jellemzői: az építés éve 1950, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa elektromos. A téglalakás ára 25 millió Ft, négyzetméter ára 609 756 Ft, ami a Budapest, XVIII. kerületi átlaghoz képest 29%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Pintér Zsolt referens a Béke tér irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6618590. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XVIII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.