star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XVIII. kerület

  • 60 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

38,35 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XVIII. kerület

  • 60 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XVIII. kerület

  • 60m²


Ár:

38 350 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
9.
Szobák száma
3 (2 + 1)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
központi egyedi mérővel
Parkolás
nincs
Fal építési anyaga
panel
Lift
van

Az ingatlanról:

Eladó a XVIII. kerületben a Havanna lakótelepen egy 9. emeleti 60m2-es lakás.

INGATLAN HELYSZÍNE:

Az eladó lakás Budapest XVIII. kerületében található. A kerület gazdag zöld területekkel és kiváló közlekedési adottságokkal rendelkezik, mely városi élet és természeti szépség tökéletes kombinációját biztosítja az ott élőknek.

AZ INGATLAN JELLEMZŐI:

A lakás 60 négyzetméter, 2 + 1 fél szobával +étkezővel rendelkezik. A lakás belül jó állapotban van. Az ingatlanban teljesen ÚJ ELEKTROMOS RENDSZER található, beleértve a teljes vezetékrendszert, modern 32A FI relével. Három rétegű műanyag nyílászárók gondoskodnak a jó hő- és hangszigetelésről. Az otthoni komfortot két beépített klíma biztosítja. A fűtés távfűtés egyedi mérővel. A lakás vízórával felszerelt így a vízfogyasztás is mérhető.

A lakás fenntartási költsége rendkívül kedvező, a villany: 7.560 Ft/hó, gáz: 14.688 Ft/hó Közös költség: 18.500 Ft. A közös költség tartalmazza még a lépcsőház takarítást, szemétszállítást, felújítási alapot.

A KÖRNYÉK JELLEMZŐI:

A környéken számtalan kikapcsolódási és bevásárlási lehetőség kínálkozik, valamint jó közlekedési kapcsolatokkal rendelkezik Budapest többi részéhez. A parkolás az utcán megoldott. Az ingatlan délkeleti tájolása biztosítja, hogy a lakás egész nap világos legyen.

Amennyiben felkeltette a meghirdetett ingatlan az érdeklődését, keressen bizalommal. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 364735


Elhelyezkedés

Budapest, XVIII. kerület, Tágas 60m2-es 2+2 FÉL szobás otthon


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6627514


+36 20

Ingatlannet kód: NET6627514


Az általad megtekintett eladó Budapest, XVIII. kerületi (Tágas 60m2-es 2+2 FÉL szobás otthon) panellakás 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). A panellakásról 9 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 60 m². További jellemzői: a fal építési anyaga panel, a fűtés típusa központi egyedi mérővel. Parkolási lehetőség: nincs. A panellakás ára 38,35 millió Ft, négyzetméter ára 639 167 Ft, ami a Budapest, XVIII. kerületi átlaghoz képest 11%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Szuhai Andrea referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6627514. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XVIII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.