star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XVIII. kerület

  • 41 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

35,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XVIII. kerület

  • 41 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XVIII. kerület

  • 41m²


Ár:

35 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1984
Emelet
földszint
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (központi)
Fal építési anyaga
panel
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Személyre szeretné szabni lakását? Csendes, nyugodt környezetre vágyik? Ne keressen tovább!A 18. kerületben, Alacskai úti lakótelepen található ez a 41 négyzetméteres, 1+1 szobás lakás, amely remek lehetőséget kínál azoknak, akik saját ízlésük szerint szeretnék kialakítani otthonukat. A lakás jelenleg befejezésre vár, így az új tulajdonos szabadon formálhatja és személyre szabhatja azt.Jelenlegi állapotában kisebb alakításokkal tökéletes lehetőséget nyújt, mivel a vezetékek cseréje megtörtént, illetve a lakás festésére is figyelmet fordított a jelenlegi tulajdonos.A befejezés a fürdőszoba csempézését, illetve a padló burkolását foglalja magában.A lakás csendes környezetben található, egy belső udvarral rendelkezik, amely kizárólag a lakók számára hozzáférhető. Ez biztosítja a nyugodt, zavartalan környezetet, ahol a lakók élvezhetik a magánéletüket. A lakótelep környéke biztonságos és barátságos, ideális választás mindazoknak, akik szeretnének elszigetelten élni a város zajától.A lakás kiváló közlekedési lehetőségekkel rendelkezik. A közelben megtalálhatóak a Spar szupermarket, benzinkút, és könnyen elérhető az M5-ös autópálya is. A közelben található a Pestszentimrei sportkastély, amely sportolási lehetőségeket kínál az aktív életmód kedvelőinek.A lakás 1/1-es tulajdonú és tehermentes, ami további biztonságot nyújt az új tulajdonosnak. A lakóközösség kiváló, és a szomszédok csendesek és békések, így a lakók kellemes környezetben élhetnek. Összességében ez a lakás ideális választás lehet mindazok számára, akik egy személyre szabható otthont keresnek egy nyugodt, de jól megközelíthető környéken.Amennyiben pont egy ilyen lakást keres, jöjjön el és nézze meg!

Referencia szám: LK056206


Elhelyezkedés

Budapest, XVIII. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6634671


+36 70

Ingatlannet kód: NET6634671


Az általad megtekintett eladó Budapest, XVIII. kerületi panellakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A panellakásról 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 41 m². További jellemzői: az építés éve 1984, a fal építési anyaga panel, a fűtés típusa gáz (központi). A panellakás ára 35,9 millió Ft, négyzetméter ára 875 610 Ft, ami a Budapest, XVIII. kerületi átlaghoz képest 17%-kal magasabb. Az ingatlant Tót Nikoletta referens a Csillaghegy irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6634671. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XVIII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.