star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XVIII. kerület

  • 35 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

31,5 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XVIII. kerület

  • 35 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XVIII. kerület

  • 35m²


Ár:

31 500 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Szobák száma
2 (1 + 1)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
távfűtés
Fal építési anyaga
panel
Lift
nincs

Az ingatlanról:

A Csontváry K. Tivadar utcában panelprogramos lépcsőházban eladó egy X. emeleti jó állapotú panellakás. A lakás elosztása 1+fél szoba, előszoba, konyha, kádas fürdőszobából áll. A nyílászárók műanyagok a vezetékek cseréje megtörtént. A lakás klimatizált. A fűtést távfűtés biztosítja, melynek díja átlagosan 11.000 Ft. A közösköltség 11.800 Ft, mely az átalános díjakon felül tartalmazza a szemétszállítás díját.

Az ingatlan tehermentes.

A lépcsőház rendezett, jó lakóközöségű a környék infrastruktúrája kiváló közelben üzletek, gyógyszertár, tömegközlekedési lehetőségek.

Vevőink számára a közvetítés díjtalan.

A hirdetésben szereplő adatok tájékoztatás jellegűek.


Elhelyezkedés

Budapest, XVIII. kerület, Havanna-lakótelep


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6635362


+36 30

Ingatlannet kód: NET6635362


Az általad megtekintett eladó Budapest, XVIII. kerületi (Havanna-lakótelep) panellakás 2 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 1 félszoba). A panellakásról 7 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 35 m². További jellemzői: a fal építési anyaga panel, a fűtés típusa távfűtés. A panellakás ára 31,5 millió Ft, négyzetméter ára 900 000 Ft, ami a Budapest, XVIII. kerületi átlaghoz képest 19%-kal magasabb. Az ingatlant Lőrinci Házak Kft. referens a TECNOCASA irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6635362. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XVIII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.