star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XVIII. kerület

  • 52 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 100 m²

    telek

Vételár:

39,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XVIII. kerület

  • 52 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 100 m² telek

  • Eladó lakás Budapest, XVIII. kerület

  • 52m²


Ár:

39 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
földszint
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
elektromos
Parkolás
nincs
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

TELJESEN FELÚJÍTOTT KERTKAPCSOLATOS LAKÁS LŐRINCEN!

A XVIII. kerület kertvárosi részén eladó, a 60- as években téglából épült, teljesen felújított, szigetelt,138 nm-es családi házban lévő, 52 nm-es lakás.

A házban két lakás található, de a lakás teljesen külön bejárattal rendelkezik, kapun és egy intim kertrészen keresztül közelíthetjük meg a bejáratot. Az ajtón belépve egy tágas nappali fogad minket tovább haladva a gépesített konyhába jutunk, és a konyhából nyílik a fürdő+ kamra, meg a hálószoba.

Minden egyedi mérőórás, gáz nincs a házba bevezetve, a meleget egy hűtő- fűtő klíma biztosítja,ily módon a rezsivel az átlag alatt lehet számolni.

És, hogy mit takar a felújítás?:

- 10 cm homlokzati szigetelés
- járda és a fal led égőkkel, távirányítással történő díszvilágítása
- teljes villanyhálózat felújítása, három fázis kiépítése a biztosíték tábláig
- hűtő- fűtő klíma
- a helyiségekben rejtett kábeltévé dugalj kiépítése
- műanyag hő és hangszigetelő nyílászárók felszerelése
- új burkolatok, szaniterek a fürdőszobába

A lakásokhoz opcionálisan megvásárolható, egy külön bejárattal rendelkező 150 nm-es telekrész, melyen tárolók illetve garázs található és több autó beállására van lehetőség.

Infrastruktúra kiváló, minden megtalálható a közelben, ideális otthona lehet, egyedülállóknak, illetve pároknak egyaránt.

A TÖBB ÉVES SZAKMAI TAPASZTALATON TÚL - AZ ALÁBBIAKBAN TÁMOGATJUK MÉG AZ ADÁSVÉTELT:
- Megbízható ügyvédi háttér
- Energetikai tanúsítvány
- INGYENES, BANKFÜGGETLEN hitelügyintézés (megtaláljuk Önnek a legjobb konstrukciót)
- Állami támogatások: CSOK, Babaváró támogatás. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 365959


Elhelyezkedés

Budapest, XVIII. kerület, Darányi Ignác utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6639027


+36 20

Ingatlannet kód: NET6639027


Az általad megtekintett eladó Budapest, XVIII. kerületi (Darányi Ignác utca) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 52 m², míg a hozzá tartozó teleké 100 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa elektromos. Parkolási lehetőség: nincs. A téglalakás ára 39,9 millió Ft, négyzetméter ára 767 308 Ft, ami a Budapest, XVIII. kerületi átlaghoz képest 11%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Béres Tünde referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6639027. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XVIII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.