star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XVIII. kerület

  • 58 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

73,5 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XVIII. kerület

  • 58 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XVIII. kerület

  • 58m²


Ár:

73 500 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2017
Emelet
1.
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
házközponti egyedi mérővel
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van
Lift
nincs

Az ingatlanról:

2017-ES ÉPÍTÉŰ HÁZBAN, NAPPALI + 2 HÁLÓS, ERKÉLYES!

Liptáktelepen,2017-ben épült, körbekerített, zöld sétányokkal, padokkal, játszótérrel ellátott, szép és hangulatos Reviczky-Liget lakóparkban, eladó egy emeleti, jó elrendezésű, amerikai konyhás nappali + két hálós, világos, erkélyes lakás.

A jó elrendezésnek, kialakításnak köszönhetően egy tágasabb, cipősszekrénnyel, kabáttartóval bebútorozható előtérbe lépünk be, ahonnan továbbhaladva a közel 30 m2-es amerikai konyhás nappali található.

A nappali körbenapozott egyik oldalon sarokablak, másik részen a 7 m2-es erkélyajtó engedi be a fényt, meleget.
A konyharész szintén ablakos. A hálók élhető méretűek, de hogy a szekrények ne foglalják el a helyet, az odavezető közlekedőbe kerültek a gardróbszekrények, míg a hálóba csak a kisebb komódok, falielemek találhatók.
A kádas fürdőszoba és a wc külön helyiségben kapott helyet.A több tömbös lakópark épületei között zöldfelületek, pihenők, sétányok találhatók, melyek a kertész munkáját dicsérik.

A lakástól távolabb eső részen egy játszótér is helyet kapott a kertben.
A biztonságról kiépített kamerarendszer gondoskodik!A lakáshoz nem tartozik kocsibeálló, de általában van bérelhető, vagy eladó!

A közelben Aldi, Lidl, Penny, CBA, stb. található, de a Határ úti ShopMark is pár villamosmegálló!Megközelíthetőség, tömegközlekedés: 93, 93A busz megállója pár perc, 10 perc alatt Kőbánya-Kispest metró állomásra jut az ember, de az Üllői úton jár az 50-es villamos, illetve 6-8 perc a Kispest vasútállomás ahonnan az óránkénti vonattal félóra a Nyugati pályaudvar.

Kisgyerekeseknak, családosoknak, nyugodt kertvárosi környezetre vágyóknak ideális választás!

További információért, hívjon!


Elhelyezkedés

Budapest, XVIII. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6646496


+36 20

Ingatlannet kód: NET6646496


Az általad megtekintett eladó Budapest, XVIII. kerületi téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 58 m². További jellemzői: az építés éve 2017, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa házközponti egyedi mérővel. A téglalakás ára 73,5 millió Ft, négyzetméter ára 1 267 241 Ft, ami a Budapest, XVIII. kerületi átlaghoz képest 31%-kal magasabb. Az ingatlant Angyal Andrea Judit referens a Béke tér irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6646496. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XVIII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.