star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XXI. kerület, Csillagtelep

  • 55 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

34,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XXI. kerület, Csillagtelep

  • 55 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XXI. kerület, Csillagtelep

  • 55m²


Ár:

34 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1972
Emelet
4.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
átlagos
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Referens: R.R./101072
Eladó Csepel Csillagtelepen egy tehermentes, rendezett tulajdonú, kétszobás, lodzsás, panorámámás, negyedik emeleti, északkelet-délnyugati fekvésű, átlagos állapotú, összkomfortos panellakás, a panelprogramon már átesett társasházban.

A panelprogramnak köszönhetően a házat szigetelték, nyílászárói megújultak, a liftet felújították, a távfűtés egyedi fogyasztásmérőkkel működik. Az ablakokat új, korszerű, redőnnyel ellátott műanyagra cserélték, a lakás bejáratán új, biztonsági ajtó van. A konyhában szellőzőaknába kivezetett elszívó működik. a szobákban laminált parketta van, a többi helyiség járólappal burkolt. A mellékhelyiség a fürdőszobától külön van. A lakáshoz, azonos szinten, a közvetlen szomszéddal közös, tágas tároló helyiség tartozik. A közületi fogyasztásokat, saját fogyasztásmérők mérik. A közös költség 13 700,- Ft/hó!

Irodánknál az ingatlanok ismertetése és bemutatása díjmentes, az ügyvédi munkadíj 0,5%!


Elhelyezkedés

Budapest, XXI. kerület, Csillagtelep


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6648828


Bp. XI. kerület Kondorósi út 7.

Bp. XI. kerület Kondorósi út 7.

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6648828

Bp. XI. kerület Kondorósi út 7.

Bp. XI. kerület Kondorósi út 7.

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Budapest, XXI. kerület, csillagtelepi panellakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A panellakásról 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 55 m². További jellemzői: az építés éve 1972. A panellakás ára 34,9 millió Ft, négyzetméter ára 634 545 Ft, ami a Budapest, XXI. kerületi átlaghoz képest 8%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Rácz Roland referens a Bp. XI. kerület Kondorósi út 7. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6648828. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XXI. kerület, Csillagtelep ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.