star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XXI. kerület

  • 34 m²

    alapterület
  • 1

    szoba

Vételár:

33,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XXI. kerület

  • 34 m² alapterület
  • 1 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XXI. kerület

  • 34m²


Ár:

33 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Szobák száma
1
Ingatlan állapota
felújított
Fal építési anyaga
panel
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Eladásra kínálunk Csepel egyik legcsendesebb környékén a Völgy utcai lakótelepen egy 34 négyzetméteres, második emeleti 1 szobás lakást.

A lakás újépétésű klímával illetve elektromos redőnnyel ellátott.Az ingatlan egy nyugodt lépcsőházban található mely ideális lehet egy fiatal párnak illetve egyetemistáknak is. A parkolás is kiváló mert a lakástól 1 percre található egy hatalmas parkoló.

A közelben található iskola, óvoda, közérd a Csepel pláza illetve buszmemegálló is.( 35, 36) A H7-es HÉV 10 perc sétára található amellyel 13 perc alatt könnyedén el lehet jutni a Boráros térre.

Az ingatlan banki hitelre is megvásárolható, melyben bank-független hiteltanácsadó kollégáink állnak rendelkezésére, hogy garantáltan a hitelpiacon lévő legjobb konstrukciót sikerüljön választania díjmentesen.

További kérdés, valamint megtekintési szándék esetén, keresse irodánkat!


Elhelyezkedés

Budapest, XXI. kerület, Nyírfa utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6630911


+36 30

Ingatlannet kód: NET6630911


Az általad megtekintett eladó Budapest, XXI. kerületi (Nyírfa utca) panellakás 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). A panellakásról 6 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 34 m². További jellemzői: a fal építési anyaga panel. A panellakás ára 33,9 millió Ft, négyzetméter ára 997 059 Ft, ami a Budapest, XXI. kerületi átlaghoz képest 30%-kal magasabb. Az ingatlant Cercatore del Nido Kft. referens a TECNOCASA irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6630911. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XXI. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.