star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XXI. kerület

  • 34 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

29,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XXI. kerület

  • 34 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XXI. kerület

  • 34m²


Ár:

29 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Szobák száma
2 (1 + 1)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fal építési anyaga
panel
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Eladásra kínálunk egy 34 négyzetméteres , első emeleti lakást Csepel-Belvárosában!

Az ingatlan elosztása a legjobbb ezen az alapterületen, a két szobájának, valamint a konyhának is nyugati irányba néznek az ablakai. Az egyik helységben frissen lett lerakva a laminált padló illetve a nyilászárók cseréje is megtörtént. A társasház szigetelt, az otthon melegét távfűtés biztosítja, így rezsije kedvező. Minden tekintetben ideális otthon lehet fiataloknak illetve időseknek is egyaránt.

A közelben található Csepel pláza, gyógyszertár, bevásárlóközpontok , óvoda, iskola, játszótér illetve buszmegálló valamint a HÉV állomás is amellyel a Boráros tér 15 perc alatt könnyedén megközelíthető! ( 35,36,159 valamint több éjszakai járat)

Az ingatlan banki finanszírozással is megvásárolható, melyben irodánk ingyenes tanácsadással áll rendelkezésére, hogy a jelenleg piacon lévő hitelkonstrukciók közül a legkedvezőbbet sikerüljön kiválasztani.

További kérdés, valamint megtekintési szándék esetén, hívjon minket bizalommal!


Elhelyezkedés

Budapest, XXI. kerület, Kossuth Lajos utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6640005


+36 30

Ingatlannet kód: NET6640005


Az általad megtekintett eladó Budapest, XXI. kerületi (Kossuth Lajos utca) panellakás 2 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 1 félszoba). A panellakásról 7 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 34 m². További jellemzői: a fal építési anyaga panel. A panellakás ára 29,9 millió Ft, négyzetméter ára 879 412 Ft, ami a Budapest, XXI. kerületi átlaghoz képest 21%-kal magasabb. Az ingatlant Cercatore del Nido Kft. referens a TECNOCASA irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6640005. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XXI. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.