star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Békésszentandrás

  • 129 m²

    alapterület
  • 7

    szoba
  • 824 m²

    telek

Vételár:

260 millió Ft

Eladó nyaraló Békésszentandrás 1. kép

Eladó nyaraló Békésszentandrás

  • 129 m² alapterület
  • 7 szoba
  • 824 m² telek

  • Eladó nyaraló Békésszentandrás

  • 129m²


Ár:

260 000 000 Ft

Szobák száma
7
Ingatlan állapota
új építésű
Fal építési anyaga
tégla
Bútorozott
Igen
Ingatlanjog
Tulajdonjog
Költözhető
Megegyezés szerint
Akadálymentesített
Nem
Kilátás
Panorámás
Belmagasság
3m alatt
Egyéb extrák
Medence, Kültéri konyha, Móló

Az ingatlanról:

Az ingatlan alapterülete: 129,16m2, tetőtér 98,75m2 , az emelet hasznos alapterülete 64,38m2Szintek száma: Földszint+ tetőtér beépítés 

Szobák száma: 6 szoba+nappali, étkező, konyha egyben + fedett terasz, padlófűtéssel, klímával

Udvar mérete: 664 m2

Az épület 2021-ben épült, az összes tervrajz, statika, gépészeti tervdokumentáció megvan.

A ház 15cm-es szigeteléssel ellátott. . Minden szobához külön fürdőszoba (2 kádas és 4 zuhanyzós) + 1 mosdó külön wc-vel,amit a nappaliból és a fedett teraszról lehet megközelíteni. A fűtést-hűtést Panasonic hőszivattyú látja el. Mindenhol padlófűtés van, valamint minden szobában fan coil található külön termosztáttal, ami a fűtésen kívül a hűtést is ellátja. A ház tartozéka egy Wellis Elbrus 7 személyes, 40 fúvókás jakuzzi Wellis fellépővel, tetőemelővel és thermotetővel. A házban légtechnika van (elhasznált levegő elszívás és friss levegő befúvás). A konyhabútor magas fényű festett, indukciós főzőlap kivezetett páraelszívóval, gránit mosogató, 201 cm hűtő fagyasztóval, beépített Whirlpool mikrohullámú sütő, beépített Whirlpool sütő. A külső nyílászárók kívül-belül színezett műanyag nyílászárók, három rétegű üvegezéssel és elektromos redőnnyel felszereltek, a Velux tetőablakok hővédő rolóval és sötétítővel vannak ellátva, a belső ajtók fából készültek, ahogy a házban található minden bútor. A ebédlőben található egy 14 szemályes szintén fából készült ebédlőasztal a hozzá tartozó székekkel. Internet, TV, parabola, kamerával ellátott kaputelefon, elektromos nagykapu ( 4 db távirányítóval), riasztó, kamerarendszer, játszótér ( egy hinta+egy csúszda). A móló 3x6m nagyságú, a kerthelységben a Körös partján található egy búbos kemence+grill, külön szalonnasütő és bográcsozó, valamint egy fedett, 16 személyes ebédlőrész. A kertben minden fedett rész ragasztott fából, cserépfedéssel készült. Kültéri szauna a medence mellett helyezkedik el panorámaablakkal és oszlopkályhával, a medence egy 3x6 méter, 1,3 m mély és egy 3x3m-és 0,6 m mély részből áll. A növények öntözését programozható csepegtetőrendszer végzi, a telken 2db vízkonnektor is található. Villanyautók töltésére külön rész lett kialakítva egy és három fázisú dug-aljjal. 2023-ban az egész üdülősor új aszfaltréteget kapott. A leendő vevő bármikor informálódhat a házat építő szakemberektől!


Elhelyezkedés

5561, Békésszentandrás, Dinnyelaposi üdülősor üdülőpart


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

Ingatlannet kód: 6562195


Ingatlannet kód: 6562195

Az általad megtekintett eladó békésszentandrási (Dinnyelaposi üdülősor üdülőpart ) nyaraló 7 szobával rendelkezik (ebből 7 egész szoba és 0 félszoba). Az épület alapterülete: 129 m², míg a hozzá tartozó teleké 824 m². További jellemzői: az építés éve 2021, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: udvarban. A nyaraló ára 260 millió Ft, négyzetméter ára 2 015 504 Ft, ami a békésszentandrási átlaghoz képest 62%-kal magasabb. Az ingatlant hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6562195. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Békésszentandrás ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.