star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Békésszentandrás

  • 81 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 757 m²

    telek

Vételár:

69,9 millió Ft

Eladó nyaraló Békésszentandrás

  • 81 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 757 m² telek

  • Eladó nyaraló Békésszentandrás

  • 81m²


Ár:

69 900 000 Ft

Szobák száma
4
Ingatlan állapota
átlagos

Az ingatlanról:

Eladó vízparti nyaraló Békésszentandrás legjobb helyén!

Békésszentandrás Békés megye nyugati kapuja, kedvelt üdülő és horgászhely, nyáron jelentős idegenforgalommal, mivel a település a Szarvasi-Holt-Körös partján fekszik! Ez a holtág Magyarország 5. legnagyobb állóvize, kb. 10 km hosszú, igazi horgászparadicsom, de lehetőség van fürdésre, csónakázásra, kajakozásra, SUP-ozásra... is.
Budapesttől mintegy 150 km-re található, megközelítése az M5-ös autópályán, majd az újonnan épült M44-es gyorsforgalmi úton lehetséges, így megközelítése a fővárosból is igen kedvező!

Az ingatlan a nagyközség belterületén, annak központi részén található, megközelítése a 44-es számú útról letérve, attól kb. 100 méterre található. Az ingatlantól 500 méterre kézműves sörfőzde, 300 méterre 4*-os wellness szálloda és étterem is megtalálható, az ingatlan közvetlen közelében teniszpálya található.

Az ingatlanhoz tartozó telek rendezett, fás, borkos terület, a part és az utca felől is diszkét pihenést biztosít.
A saját stéggel rendelkező vízparttól kb. 25 méterre helyezkedik el az épület, amely stabil, masszív épület, eredeti része terméskő falazatú, majd ezt később tégla falazatú épületrésszel bővítették.
A nyaralóban két külön bejáratú rész került kialakításra. Az egyik földszint+tetőteres, nappali+2 hálós, a másik, kisebb, földszinten található rész egy hálóval rendelkezik. Mindkét részben saját zuhanyzó és WC került kialakításra, így az ingatlan akár két család részére is megfelelő, külön szállást biztosít! Az épület mindhárom szobája klímával felszerelt, így biztosítva a komfortos pihenést az év minden szakaszában!
Az épülethez két nagyméretű fedett terasz, illetve egy - akár három autó elhelyezésére is alkalmas - fedett gépkocsibeálló is tartozik.

Ajánlom elsősorban azoknak ezt a kiváló elhelyezkedésű nyaralót, akiknek fontos, hogy a vízparti elhelyezkedés mellett minden ellátás akár gyalogosan is könnyen elérhető legyen, illetve befektetők részére is ideális választás lehet!

Ügyfeleink számára irodánk teljes jogi hátteret, adás-vétellel kapcsolatos díjmentes jogi tanácsadást biztosít!
Bank semleges, díjmentes hiteltanácsadással is segítünk, hogy megtalálja az ön számára legkedvezőbb megoldást! csendes utca, jó közlekedés, közeli belváros, terasz, udvari gépjárműbeálló lehetőség, zöld övezet, amerikai konyha, klíma, közvetlen vízpart, móló/stég
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Békésszentandrás, Békésszentandrás, Füzeskert üdülő-sor


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6636217


+36 70

Ingatlannet kód: NET6636217

Az általad megtekintett eladó békésszentandrási (Békésszentandrás, Füzeskert üdülő-sor) nyaraló 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A nyaralóról 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 81 m², míg a hozzá tartozó teleké 757 m². További jellemzői: az építés éve 1985. Parkolási lehetőség: nincs. A nyaraló ára 69,9 millió Ft, négyzetméter ára 862 963 Ft, ami a békésszentandrási átlaghoz képest 11%-kal magasabb. Az ingatlant Cseke Tamás referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6636217. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Békésszentandrás ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.