star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Kunszentmárton, Kungyalu

  • 75 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 800 m²

    telek

Vételár:

32 millió Ft

Eladó nyaraló Kunszentmárton, Kungyalu

  • 75 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 800 m² telek

  • Eladó nyaraló Kunszentmárton, Kungyalu

  • 75m²


Ár:

32 000 000 Ft

Szobák száma
3
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fal építési anyaga
tégla
Ingatlanjog
Tulajdonjog
Költözhető
Azonnal
Kilátás
Kertbe néző
Belmagasság
3m alatt
Egyéb extrák
Móló

Az ingatlanról:

 Vízparti, téliesített nyaraló, Kőrös Holtág partján  eladó!

Kunszentmárton mellett, a Csengedi Kőrös Holtág partján eladó egy 800 nm területen (művelés alól kivont) lévő , kiváló állapotú nyaraló. A telek parkosított, a félautomata öntözőrendszer kiépített, fedett kocsibeállóval  és saját stéggel rendelkezik.

Az épület tégla  (B30) építésű, három szintes, alapterülete 25 nm, össz. területe 75 nm. A földszinten amerikai konyhás nappali, étkező, konyha, valamint egy teljes értékű fürdőszoba került kialakításra. A vízellátás fúrt kútról házi vízművel, a melegvíz ellátás bojlerből, a fűtés panoráma kandallóval és olajradiátorokkal megoldott.

Az emelt falú tetőtérben egy kis közlekedő, egy szülői szoba (11.5 nm, holtágra néző), valamint egy vendég-gyermek szoba (9 nm) került kialakításra, s mindkettő franciaággyal és fenyő bútorokkal van berendezve.

A teljes épület alápincézett!

A nyaraló előtt polikarbonáttal fedett terasz, oldalánál zárható szerszámtároló és fatároló került kialakításra.

Teljes bútorzattal , felszereléssel (fűnyírótól a négy égős gázgrillen át a sup-ig) kompletten, akár állandó lakhatásra is alkalmasan eladó!

Ide csak csalit és kaját kell hozni!

A holtág halban gazdag, az övezetben üdülő ingatlanok találhatók, így nyugodt, csendes környezetben lehet pihenni, horgászni, csónakázni, úszni, supozni!  A nyaralótól 6 percre, Kunszentmártonban,  autóval minden elérhető  amire a hétköznapokban szükség van: piac, orvos, gyógyszertár, iskola, óvoda, üzletek (Lidl, Peny, Pepko, stb.) A közelben található a Cserkeszőlői Gyógyfürdő amely nagyrészt kerékpárúton is megközelíthető, a Tiszakürti és Szarvasi  Arborétum valamint  a Békésszentandrási Duzzasztó is közel van.

Éerd.:204393543


Elhelyezkedés

5440, Kunszentmárton, Kungyalu, Csengedi kertsor sor


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: 6637573


HASONLÓ INGATLANOK


23 000 000 Ft

Kunszentmárton

  • Szobák: 3
  • Alapterület: 36m²

19 500 000 Ft

Kunszentmárton

  • Szobák: 1
  • Alapterület: 27m²

21 900 000 Ft

Kunszentmárton

  • Szobák: 1
  • Alapterület: 36m²

+36 20

Ingatlannet kód: 6637573

Az általad megtekintett eladó Kunszentmárton, kungyalui (Csengedi kertsor sor ) nyaraló 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). Az épület alapterülete: 75 m², míg a hozzá tartozó teleké 800 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla. Parkolási lehetőség: udvarban. A nyaraló ára 32 millió Ft, négyzetméter ára 426 667 Ft, ami a kunszentmártoni átlaghoz képest 35%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Bak Lajos hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6637573. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kunszentmárton, Kungyalu ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.