star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Kunszentmárton

  • 36 m²

    alapterület
  • 1

    szoba
  • 848 m²

    telek

Vételár:

21,9 millió Ft

Eladó nyaraló Kunszentmárton

  • 36 m² alapterület
  • 1 szoba
  • 848 m² telek

  • Eladó nyaraló Kunszentmárton

  • 36m²


Ár:

21 900 000 Ft

Szobák száma
1
Ingatlan állapota
átlagos
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

A Kunszentmártoni CasaNetWork Ingatlaniroda megvételre kínálja a Kunszentmártoni Csengedi Holtág partjánál lévő, közvetlen vízparti nyaralót!A vízparti nyaraló jellemzői:- a terület nagysága 848 m2, befektetésre (üdültetésre) alkalmas- a ház alapterülete 36 m2, vízparti 20 m2-es pincével/ horgász kuckóval- autóval parkolni a telken belül, fedett beállón lehetséges- a terület télen-nyáron megközelíthető- 4x4 méteres felújított stég- az épületben kialakításra került: konyha-nappali, illemhelyiség, az emeleten szoba- a zuhanyzó a kertben található és napkollektor segíti a meleg víz előállítását- a nappali előtt egy hangulatos, árnyékos terasz lett kialakítva- a házban a fűtést kandalló biztosítja- az emeleti teraszról is szép kilátás nyílik a természetre- a kertben található még fedett sütögető, tárolók, fúrt kút- az ingatlan bútorzata is benne van az árban- a holtág halban gazdag, az övezetben üdülő ingatlanok találhatók, így nyugodt, csendes környezetben lehet pihenni, horgászni, csónakázni- 5 percre, 3 km-re autóval minden elérhető, amire a hétköznapokban szükség van: piac, orvos, gyógyszertár, iskola, óvoda, üzletek- közelben található a Cserkeszőlői Gyógyfürdő, a Tiszakürti Arborétum és a békésszentandrási duzzasztó isAmennyiben az 183800167 számú eladó vízparti nyaraló, vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem hívjon bizalommal!/A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek./Irodánk teljes körű szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére: hitelügyintézés, ügyvédi szolgáltatás, ingatlan értékbecslés, energetikai tanúsítvány készítéseCasaNetWork-Ingatlanban otthon vagyunk!


Helyiségek

Szoba
14m²
Wc
1.6m²
Konyha
20.6m²

Elhelyezkedés

Kunszentmárton


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6542273


CasaNetWork Kunszentmárton

CasaNetWork Kunszentmárton

Az iroda további hirdetései

HASONLÓ INGATLANOK


32 000 000 Ft

5440, Kunszentmárton, Kungyalu, Csengedi kertsor sor

  • Szobák: 3
  • Alapterület: 75m²

23 000 000 Ft

Kunszentmárton

  • Szobák: 3
  • Alapterület: 36m²

19 500 000 Ft

Kunszentmárton

  • Szobák: 1
  • Alapterület: 27m²

+36 20

Ingatlannet kód: NET6542273

CasaNetWork Kunszentmárton

CasaNetWork Kunszentmárton

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó kunszentmártoni nyaraló 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). A nyaralóról 28 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 36 m², míg a hozzá tartozó teleké 848 m². További jellemzői: az építés éve 1985, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa szén-fa (egyéb). A nyaraló ára 21,9 millió Ft, négyzetméter ára 608 333 Ft, ami a kunszentmártoni átlaghoz képest 7%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Drégelyvári Árpád referens a CasaNetWork Kunszentmárton irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6542273. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kunszentmárton ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.